Dahili Hardiski Harici Disk Yapmak(yardım)

    Konu Sahibi
Dahili Hardiski Harici Disk Yapmak(yardım)
arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı gibi daha önce masaüstü pc'den çıkarılan dahili hardiski harici olarak kullanmak mümkün müdür?
Engin bilgilerinize detaylı bir şekilde ihtiyacım var,arkadaşlarım...
 

Uhops

Üye
Dahili diskin pc tarafından okunması için anakarta iki kablo takarsın(sata/güç) ama harici diskte sadece USB ile bağlarsın.

Yani kullanacaksan kasayı söküp anakarta ve güç kaynağından bir kabloya bağlayıp bağlayıp çıkarman lazım.
 
dahili 3.5" hdd leri usb2 yada usb3 olarak çalıştırmaya yarayan hdd kutuları var onlardan alırsın olur.
 
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar bu kutulardan aldık,içine monte etme işlemini kendim yapabilirmiyim,harddiskte güç çıkışı nasıl olcak kablolar bu kutunun içinden çıkıyor mu?birde yanlış bağlantı yaparsak harddisk zarar görür mü?
 
yanlış bağlantı istesende yapamazsın zaten foolproof sistemi mevcut oluyor yanlışlığı önlemek için. al sen gönlüne göre bir tane kendinde takarsın sıkıntı olmaz