Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dahili Hardiski Harici Disk Yapmak(yardım)
Sponsorlu Bağlantılar
damat_ferit_11
Üye
Konu Sahibi
Dahili Hardiski Harici Disk Yapmak(yardım)
arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı gibi daha önce masaüstü pc'den çıkarılan dahili hardiski harici olarak kullanmak mümkün müdür?
Engin bilgilerinize detaylı bir şekilde ihtiyacım var,arkadaşlarım...
Uhops
Üye
Dahili diskin pc tarafından okunması için anakarta iki kablo takarsın(sata/güç) ama harici diskte sadece USB ile bağlarsın.
Yani kullanacaksan kasayı söküp anakarta ve güç kaynağından bir kabloya bağlayıp bağlayıp çıkarman lazım.
darkmaster
Üye
dahili 3.5" hdd leri usb2 yada usb3 olarak çalıştırmaya yarayan hdd kutuları var onlardan alırsın olur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
damat_ferit_11
Üye
Konu Sahibi
peki arkadaşlar bu kutulardan aldık,içine monte etme işlemini kendim yapabilirmiyim,harddiskte güç çıkışı nasıl olcak kablolar bu kutunun içinden çıkıyor mu?birde yanlış bağlantı yaparsak harddisk zarar görür mü?
darkmaster
Üye
yanlış bağlantı istesende yapamazsın zaten foolproof sistemi mevcut oluyor yanlışlığı önlemek için. al sen gönlüne göre bir tane kendinde takarsın sıkıntı olmaz