heathrow
Üye
-
Konu Sahibi
-
haklısın dostum.Bunlar bilinen şeyler bence
telefonun internet bağlantısını kesiyoruz. android'de 'mobil verisi' olarak geçiyor.Hücresel veri?
etkiler bir de 3gnin çekimi bulunduğun yerde düşükse vay o bataryanın halineher gordugmde aklima takiliyor. mobil veri kapaliyken 3g acik olmasi sarji etkiliyor mu
Tercih meselesi... Ben günde iki defa şarja vermek istemiyorum, yanımda şarj aleti taşımak istemiyorum. Sizin de tercihinize saygı duyarım.iyi has güzelde zaten biz akıllı cihazları bu özellikleri kullanmak için alıyoruz madem kullanmayacağız 3410 kullanalım nede olsa oto tuş kilidi var...
Hocam blackberry cihazlarda da işe yarıyordu, denemiştim.9. madde AMOLED ekranlar için geçerli.
Acaba gerçekten yeni bir batarya teknolojisi geliştirilemiyor mu? Devlet başkanlarının, başbakanların telefonlarının şarjı ne kadar gidiyor? Bizimkiler gibi tüm özelliklerini açtığımızda yarım gün mü gidiyor?o zaman şöyle diyelim ne yapıyorsak biz kendimiz yapıyoruz... tüm cihazlar için söylüyorum kimse alınmasın hangi cihaz verdiğimiz paraları hak ediyor her geçen gün de bu fiatlar dahada artıyor peki neden bunun tüm sorumlusu bizleriz nerde hangi marka yeni bir cihaz çıkarsa sazan gibi atlıyoruz gerçekte haketmediği paraları vererek alıyoruz.. sonuç sizinde dediğiniz gibi ya arkadaş ben özgürce gün içerisinde kullandığım telefonumun nimetlerinden faydalanamayacaksam bana ne faydası var. Bu cihazları alırken mesajlaşalım, bir çok hesaplarımızı burdan yönetelim kısaca kullanalım diye alıyoruz tüm cihazların ortak sıkıntısı ısınmaları ve bu yüzden şarjı 3-4 saat gibi kısa sürede tüketmesi, 41mp kamera, fu ll hd ekran, çift ledler, çift kameralar evet bu özellikler iyi ama sadece bunlarla akıllı cihaz olunmuyor artık bu ısınma problemi üzerinde çalışsınlar fan mı koyarlar soğutucu mu koyarlar bi çare bulsunlar.....nerde bataryası 4-5 gün giden cihazlar onlarda yokmuydu 3g, wifi, face, ne olduda bi anda 1000 tl verip değri 100- 150 tl düşen cihazlarımız hepsi çöp ... 3-5 sene sonra şimdiki 2000- 3000 tl ye alınan bu cihazlarda geçmiştekiler gibi olacaklar ÇÖP
bataryadan ziyade işlemcilere çözüm bulunmalı diye düşünüyorum sonuçta bir n8 dede 12 mp resim video çekiyor 3g kullanımı, gps kullanımı, wifi, oyun en az 50- 60 arası uygulama yüklerdik ve çoğu gün içerisinde açık olurdu yinede 3-4 gün kullanırdık cihazda hiç bir ısınma olmazdı arada donsada kapa aç kullan ya şimdi.... cihazı kullanmaktan korkuyoruz aman şarj biter yemişim böyle akıllı cihazlarıHocam blackberry cihazlarda da işe yarıyordu, denemiştim.
Acaba gerçekten yeni bir batarya teknolojisi geliştirilemiyor mu? Devlet başkanlarının, başbakanların telefonlarının şarjı ne kadar gidiyor? Bizimkiler gibi tüm özelliklerini açtığımızda yarım gün mü gidiyor?
açıkçası ben cihazı kullanmaktan korkmuyorum. ofiste, serviste, evde genelde cihazdan internete giriyorum. bu ayarlarla yoğun kullanımda 1 günü çıkarıyorum.bataryadan ziyade işlemcilere çözüm bulunmalı diye düşünüyorum sonuçta bir n8 dede 12 mp resim video çekiyor 3g kullanımı, gps kullanımı, wifi, oyun en az 50- 60 arası uygulama yüklerdik ve çoğu gün içerisinde açık olurdu yinede 3-4 gün kullanırdık cihazda hiç bir ısınma olmazdı arada donsada kapa aç kullan ya şimdi.... cihazı kullanmaktan korkuyoruz aman şarj biter yemişim böyle akıllı cihazları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?