Daha uygun fiyatlı altın Apple Watch sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Daha uygun fiyatlı altın Apple Watch sunulabilir
Apple,9 Eylül tarihinde düzenleyeceği etkinlikte daha uygun fiyatlı altın Apple Watch modeli ile karşımıza gelebilir.

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden bir tanesi olan Apple, sunduğu her cihaz ile büyük başarıl kazanırken, geçtiğimiz Nisan ayında ilk akıllı saati Apple Watch’ı sunmuştu.

Bu akıllı saat, pazara girmesi ile liderliği ele geçirirken, kullanılan malzeme açısından üç farklı versiyon olarak gelirken, kadın ve erkek kullanıcılar için de 38mm ve 42mm olmak üzere iki farklı büyüklükte sunuluyor.

Apple Watch Sport, en düşük model olarak olurken, alüminyum kasa ile sunuluyor. Ayrıca Apple Watch ise paslanmaz çelik kasa ve safir ekran ile gelirken, en üst versiyon ise 18K altın gövde ve safir ekran ile sunulan Apple Watch Edition oldu.

Apple Watch Edition, 10.000$ ile 17.000$ arasında değişen fiyat etiketine sahip ve çok zengin kullanıcılar dışında diğer teknoloji meraklıları tarafından elde edilmesi oldukça güç. Ancak çok yakında bu durum değişebilir.

Apple, 9 Eylül tarihinde ABD’nin San Francisco kentinde bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlikte de yeni nesil akıllı telefon modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ın resmi olarak duyurulması bekleniyor. Ayrıca bu etkinlikte yeni iPhone modelleri yanı sıra bir de yeni bir Apple Watch duyurusu gelebilir.

New York Times üzerinden gelen bir bilgiye göre Apple, çok daha ucuz Apple Watch Edition versiyonunu da aynı etkinlikte duyurmaya hazırlanıyor. Henüz bu yeni akıllı saatin hangi fiyat etiketi ile geleceğine dair bilgi ise bulunmamakta.

http://www.maxicep.com/giyilebilir-...li-altin-apple-watch-sunulabilir-h205074.html

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bedava :D Bunlar Kafayı Yemiş O Kadar Para Israf Yazık Günah

Enes

Enes

Üye
altın bize olmaz artık napalım :D

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Taksitle alır yine alır milletimiz.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
pil süresi 1 ay olsun yarın alırım :ehe
saati bırakın ben 1-2 saat şarja takmayı 10 dk çıkarsam huzursuz oluyorum

Enes

Enes

Üye
birilerinin seçimlerinin "birilerini" alakadar etmediği anlamıyor "milletimiz". ömrümü yatırıp alırım bu saati sana ne kardeşim. salaklıksa benim salaklığım.

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci

Üst Alt