pelın_ DiaBLoS' Alıntı: Diğer ikincisi ise daha yeni ... 8-9 aylık olay aşağı yukarı ... Asker de yaşadım ... Onu anlatırsam , içime oturacak akşam akşam , ağır konuşacağım olmayacak ... Özelden yazarım Esra olur mu ? Genişletmek için tıkla ... 8 9 ay önce ? ben niy ebilmiyorum heyy
DiaBLoS' Alıntı: Diğer ikincisi ise daha yeni ... 8-9 aylık olay aşağı yukarı ... Asker de yaşadım ... Onu anlatırsam , içime oturacak akşam akşam , ağır konuşacağım olmayacak ... Özelden yazarım Esra olur mu ? Genişletmek için tıkla ... 8 9 ay önce ? ben niy ebilmiyorum heyy
.eRCaN. Üye Bir defa aldatıldım. Ama iyi ki aldatılmışım. Her olumsuz şey, bir tecrübe daha kazandırıyor insana. Hem ben onu değil, o benim gibi birini kaybettiği için üzülsün diyorum ve noktayı koyuyorum.
Bir defa aldatıldım. Ama iyi ki aldatılmışım. Her olumsuz şey, bir tecrübe daha kazandırıyor insana. Hem ben onu değil, o benim gibi birini kaybettiği için üzülsün diyorum ve noktayı koyuyorum.
vapur dumanı Üye .eRCaN.' Alıntı: Bir defa aldatıldım. Ama iyi ki aldatılmışım. Her olumsuz şey, bir tecrübe daha kazandırıyor insana. Hem ben onu değil, o benim gibi birini kaybettiği için üzülsün diyorum ve noktayı koyuyorum. Genişletmek için tıkla ... sana katılıyor ve tebrik ediyorum teşekkürler
.eRCaN.' Alıntı: Bir defa aldatıldım. Ama iyi ki aldatılmışım. Her olumsuz şey, bir tecrübe daha kazandırıyor insana. Hem ben onu değil, o benim gibi birini kaybettiği için üzülsün diyorum ve noktayı koyuyorum. Genişletmek için tıkla ... sana katılıyor ve tebrik ediyorum teşekkürler
vapur dumanı Üye By_GaBLiN' Alıntı: Aldatılmak mi o da ne ki Genişletmek için tıkla ... bak sende bendensin.gözünü açık tut evlat fırsat verme o fırsatçılara
By_GaBLiN' Alıntı: Aldatılmak mi o da ne ki Genişletmek için tıkla ... bak sende bendensin.gözünü açık tut evlat fırsat verme o fırsatçılara
DiaBLoS Admin pelın_' Alıntı: 8 9 ay önce ? ben niy ebilmiyorum heyy Genişletmek için tıkla ... Hiç sordun mu ?
pelın_ DiaBLoS' Alıntı: Hiç sordun mu ? Genişletmek için tıkla ... aldatıldınmı dıye sormammı gerekıyo delı nasılsın alı dıye defalarca sordum
DiaBLoS' Alıntı: Hiç sordun mu ? Genişletmek için tıkla ... aldatıldınmı dıye sormammı gerekıyo delı nasılsın alı dıye defalarca sordum
By_GaBLiN Üye esra seyhan' Alıntı: bak sende bendensin.gözünü açık tut evlat fırsat verme o fırsatçılara Genişletmek için tıkla ... Hiç verir miyim ben onları aldatırım
esra seyhan' Alıntı: bak sende bendensin.gözünü açık tut evlat fırsat verme o fırsatçılara Genişletmek için tıkla ... Hiç verir miyim ben onları aldatırım
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: [sıze=3]kım kımı tamamlıyo[/sıze] Genişletmek için tıkla ... ben küfürünü tamamlıyorum
pelın_' Alıntı: [sıze=3]kım kımı tamamlıyo[/sıze] Genişletmek için tıkla ... ben küfürünü tamamlıyorum
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: he bide benım yerıme tamamla be dostum Genişletmek için tıkla ... SENİN YERİNEDE ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.......ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ DEDİM DOSTUM VE ONUN BURNUNDAN GETİRECEM MERAK ETME
pelın_' Alıntı: he bide benım yerıme tamamla be dostum Genişletmek için tıkla ... SENİN YERİNEDE ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.......ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ DEDİM DOSTUM VE ONUN BURNUNDAN GETİRECEM MERAK ETME