y n s c n
Üye
-
Konu Sahibi
-
önce bi sevgili bulalım da
ben zamanında iyi yakalamıştım, ...... acıdım biraz açıkçası
noktalı yeri yazmaktan utandım sevgili kardeşim. ne olur, yapmayın böyle... insan bu kadar mahrem bir konuyu bu kadar açıktan nasıl yazabilir? artık devir değişti demeyin ne olur. ahlâkın, utanmanın devri, zamanı yoktur, inanın... burda bu kadar bayan okuyorken azıcık da utanabilmeyi, sıkılabilmeyi bilmek inanın çok güzel bir haslettir. bunları yazdım diye kızmadınız bana demi?!
sevgili tuba-erva, dilimiz bizim anasütü kadar mukaddes bir varlığımızdır güzel kardeşim. ne olur onu namusumuz kadar güzel koruyalım. çünki dilin bozulması ülkenin bozulması, ahlâkın ve dinin bozulmasına eş değerdir. sizin için bir kelimenin içindeki üç-beş harfin eksikliği pek önemli olmayabilir, fakat bu yaygınlaşır, her gelen kelimelerin içini boşaltırsa kimyamız bozulur, asaletimiz, ruh dengemiz ve daha birçok şey uçar gider elimizden. ve inanın ki güzel kardeşim, dile sahip çıkmak, hassasiyet göstermek ibadet kadar kıymetli bir gayrettir. sevgiyle kal.
noktalı yeri yazmaktan utandım sevgili kardeşim. ne olur, yapmayın böyle... insan bu kadar mahrem bir konuyu bu kadar açıktan nasıl yazabilir? artık devir değişti demeyin ne olur. ahlâkın, utanmanın devri, zamanı yoktur, inanın... burda bu kadar bayan okuyorken azıcık da utanabilmeyi, sıkılabilmeyi bilmek inanın çok güzel bir haslettir. bunları yazdım diye kızmadınız bana demi?!
bulunca çak...ben zamanında iyi yakalamıştım, kızım bacaklarını omzuna vericektimde zırladı acıdım biraz açıkçası
bulunca çak...
Seneler geçti üstünden kız pişman, bendeki değişimi gördü
Ayrıca çift eşlilik bana göre değil arkadas demiş ya yedek vesaire, ben kendime yediremem bunu açıkçası..
Biliyorum size biraz tuhaf gelebilir ama denedim olmadı, sevdiğim kızı aldatmak bana göre bişey değil..
Şerefim izin vermiyor..
Dedim ya hocam sevdiginse ciddiyse elden bisey gelmez zaten.Ama insan zaten aldatılacagı birine gönül vermez gibime geliyor.
Çok saf olmak lazım yani yada cahil sende öylemissin zaten o zamanlar.Ben sahsen anlayabiliyorum aldatma potansiyeli olanları.
Yani nabza göre serbet vermek lazım.
Seni aska inandıramayan bi kıza bosuna sadık kalma bence zaten ciddi de düsnmüyormussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?