daha önce açtıgığım belgeye ulaşmaya çalışıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mqeen

mqeen

Üye
    Konu Sahibi
daha önce açtıgığım belgeye ulaşmaya çalışıyorum
Öncelikle mrb.
Arkadaşlar ben geçenlerde kendi pc den belge niteliğinde bi sayfa açtım şimdi ona ulaşamıyorum acaba o sayfa pc de kayıt ediliyor mu? hani ekran görüntüsüne en azından ulaşabilir miyiz? Şimdiden tsklr...

fullwar

fullwar

Üye
Eğer kaydet demediyseniz yada yanlışlıkla kapattıysanız bulamazsınız. Windows 7 kullanıyorsanız Win tuşuna yada Başlata bastıktan sonra belgenin ismini yazarsanız eğer kayıtlıysa bulur. XP'de ise dosya aramadan şansınızı deneyebilirsiniz. Yada çeşitli arşiv yönetim uygulamaları vardır. Bunlar genelde tarihe göre her belgeyi listeler.

mqeen

mqeen

Üye
    Konu Sahibi
Eğer kaydet demediyseniz yada yanlışlıkla kapattıysanız bulamazsınız. Windows 7 kullanıyorsanız Win tuşuna yada Başlata bastıktan sonra belgenin ismini yazarsanız eğer kayıtlıysa bulur. XP'de ise dosya aramadan şansınızı deneyebilirsiniz. Yada çeşitli arşiv yönetim uygulamaları vardır. Bunlar genelde tarihe göre her belgeyi listeler.

Xp kullanıyorum da tavsiye edeceğiniz Arşiv yönetim uygulaması varmı ? Hani denemekte fayda var. Bu arada bahsettiğim belgeyi internet üzerinden açtım .

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
silindimiki acaba fullwar'ın dediği gibi yapman lazım xp de yapman gereken başlat araya basıp belgenin adını girip arama yapmanız eğer bulunamıyosa adını doğru girdiğinize emin olun hala bulunamıyorsa büyük ihtimalle silinmiştir burdaki programı kullanın.

mqeen

mqeen

Üye
    Konu Sahibi
silindimiki acaba fullwar'ın dediği gibi yapman lazım xp de yapman gereken başlat araya basıp belgenin adını girip arama yapmanız eğer bulunamıyosa adını doğru girdiğinize emin olun hala bulunamıyorsa büyük ihtimalle silinmiştir burdaki programı kullanın.
bahsettiğim belgeyi
internet üzerinden açtım yani şuan o dediğim site görüntülenemiyor ondan dedim hani belki açılan sayfalar kaydediliyordur. Ama yinede ilgilendiğiniz için tsklr. Arkadaşlar.

fullwar

fullwar

Üye
O zaman kullandığınız browser'ın geçmiş bölümüne girip ne zaman girdiğinizi düşünüyorsanız o saat aralığına bakın.

mqeen

mqeen

Üye
    Konu Sahibi
eyw. kardeşim. :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Actigin belgenin sistem uzerindeki goruntusunu (bilgisdayarinda belgeyi duzenlediysen) temprory internet files - temp klasorunde bulma sansin var. Bu klasorlere girdiginde tarih araligina gore goster dersin oradan arastirabilirsin bu dosyayi. iyi sanslar.

mqeen

mqeen

Üye
    Konu Sahibi
Actigin belgenin sistem uzerindeki goruntusunu (bilgisdayarinda belgeyi duzenlediysen) temprory internet files - temp klasorunde bulma sansin var. Bu klasorlere girdiginde tarih araligina gore goster dersin oradan arastirabilirsin bu dosyayi. iyi sanslar.

Tsklr. Bugün Cookie lere felan baktım ama bulamadım dediğin yöntemi deniyicem eyw. Kardeş.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
SHS

SHS

Üye
evet sonuç noldu, galiba açtığın dosya pdf, di mi?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Dosya işleniş tarih aralığına göre uzantıları ne olursa olsun açmayı denedin mi?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Nasıl hallettiğini paylaşırsan guzel olur.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt