Eğer kaydet demediyseniz yada yanlışlıkla kapattıysanız bulamazsınız. Windows 7 kullanıyorsanız Win tuşuna yada Başlata bastıktan sonra belgenin ismini yazarsanız eğer kayıtlıysa bulur. XP'de ise dosya aramadan şansınızı deneyebilirsiniz. Yada çeşitli arşiv yönetim uygulamaları vardır. Bunlar genelde tarihe göre her belgeyi listeler.
bahsettiğim belgeyisilindimiki acaba fullwar'ın dediği gibi yapman lazım xp de yapman gereken başlat araya basıp belgenin adını girip arama yapmanız eğer bulunamıyosa adını doğru girdiğinize emin olun hala bulunamıyorsa büyük ihtimalle silinmiştirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdaki programı kullanın.
Actigin belgenin sistem uzerindeki goruntusunu (bilgisdayarinda belgeyi duzenlediysen) temprory internet files - temp klasorunde bulma sansin var. Bu klasorlere girdiginde tarih araligina gore goster dersin oradan arastirabilirsin bu dosyayi. iyi sanslar.
Tsklr. Bugün Cookie lere felan baktım ama bulamadım dediğin yöntemi deniyicem eyw. Kardeş.

evet sonuç noldu, galiba açtığın dosya pdf, di mi?
Dosya işleniş tarih aralığına göre uzantıları ne olursa olsun açmayı denedin mi?
Evet bi çok AXD uzantılı dosya buldum tabi açılmıyor.
Microsoft Visual Studio 2010 ile açabilirsin.