daha önce 4 konu açtım birine bile yardım etmediniz ve bunada yardım etmiyeceksiniz biliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
daha önce 4 konu açtım birine bile yardım etmediniz ve bunada yardım etmiyeceksiniz biliyorum.
Samsung stara firmware yükleyince garantisi iptal oluypr diyorlar gerçekten öylemi bazıları olmuyor ben yükledim ve garantiye gönderdim kabul ettiler diyor sizce yükleyimmi telefonuma firmware?

admin-58

admin-58

Üye
Bende yukledim snra garantiye ylladım kabul ettiler kardeş:)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim bi sen varsın yardımcı olan ayrıca ben emin olmak için aldığım yeri arasam firmware filan desem anlarlar mı :)

XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
arayıp sorarsan iptal oluyor diyolar ama bende de firmware vardı bende yolladım tamirini yapıp orjinal yüklemişler :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Aynen benim de öyle. Hatta ben fw yüklerken telefonu 2-3 kere kullanılmaz hale getirmiştim acemi dönemlerimde tabi düzelttim ama sonra dokunmatiğini saçma bir kod yüzünden yanlışlıkla bozdum yolladım garantiye hiç birşey demeden hallettiler, sorun falan çıkmadı.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaşlar konu başlığı ilginizi çektiği için girdiniz muhtemelen ama yinede çok yardımcı oldunuz:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt