Daha iyi bir MaxiCep için...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mkyb

mkyb

Üye
    Konu Sahibi
Daha iyi bir MaxiCep için...
Arkadaşlar konulara resim eklerken lütfen ;

imgur.com

sitelerinden verirsek resimleri, resimler daha uzun ömürlü olur.

Dosyalar ise ;
mediafire.com'da verelim.Hem dosyaları hiç silmiyor hemde tek tıklamayla indirilebiliyor.

İyi forumlar...

KayraBey

KayraBey

Üye
Mediafire şikayet edilen (telif hakkı gibi) dosyaları siliyor.

mkyb

mkyb

Üye
    Konu Sahibi
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
mediafireye mobilden zor giriliyor. Qfs-mobi daha iyi

Metin MF

Metin MF

Üye
turbobit'e yükleyin. ben turbobit'ten beklemeden hızlı indirme yolu biliyorum isteyenlere özelden söyleyebilirim

enterneoll

enterneoll

Üye
media fire'a telefondan zor mu giriliyor ?

Mein-teil

Üye

mobilden oluyor mu :naughty:

- - - Eklendi - - -

evet senin galaxy s3 gibi değil bizimkiler.

s3'e gerek yok gio ve i8910'da bile sorun çıkartmıyor indirme hızı iyi. Sizde hangi telefonda sorun oluyor

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
s3'e gerek yok gio ve i8910'da bile sorun çıkartmıyor indirme hızı iyi. Sizde hangi telefonda sorun oluyor

sorun olmuyor indirirken sadece siteyi açarken biraz kasıyor bendeki 603 kasıyosa gio hayli hayli kasar.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Arkadaşlar konulara resim eklerken lütfen ;

imgur.com

sitelerinden verirsek resimleri, resimler daha uzun ömürlü olur.

Dosyalar ise ;
mediafire.com'da verelim.Hem dosyaları hiç silmiyor hemde tek tıklamayla indirilebiliyor.

İyi forumlar...

İmageshack da ve diğerlerinde premium yoksa resim siliniyor. Ama blogcuya atarsan silinmiyor. (buda benim yöntem :D)
rapid de premium veya hotfile fileserve uploaded... Vs. Varsa adam oraya upload eder. Mediafirede de premium yoksa dosya bir süre sonra siliniyor...

Kimseyi zorlayamassın...

Revengeful

Emekli Yönetici
Daha iyi bir maxicep için en iyi çözüm: Aktifliğiniz ve paylaşımlarınız sağlam olsun. Bu sayede eklenti yetkisi verebilelim bu paylaşımcı üyelere.

mkyb

mkyb

Üye
    Konu Sahibi

İmageshack da ve diğerlerinde premium yoksa resim siliniyor. Ama blogcuya atarsan silinmiyor. (buda benim yöntem :D)
rapid de premium veya hotfile fileserve uploaded... Vs. Varsa adam oraya upload eder. Mediafirede de premium yoksa dosya bir süre sonra siliniyor...

Kimseyi zorlayamassın...

Alakası yok.İmageshack ve imgur.com resimlerde +18 içerik yoksa ve resim gösterim alıyorsa asla silinmez.Aynı şekilde Mediafire'de aynı.Korsan film vs. yoksa durduk yere dosya silmez.Bilip bilmeden konuşma.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Valla ben T20 ile çok hızlı giriyordum mediafireye bence gayet hızlı.

kerem16565

Üye
5800 zor indiriliyor

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Alakası yok.İmageshack ve imgur.com resimlerde +18 içerik yoksa ve resim gösterim alıyorsa asla silinmez.Aynı şekilde Mediafire'de aynı.Korsan film vs. yoksa durduk yere dosya silmez.Bilip bilmeden konuşma.

:zzz: Sen kim oluyon? sopa: ileri geri konuşma...
Server tanıtımı için resimleri imageshack a attım silindi?

- - - Eklendi - - -

Daha iyi bir maxicep için en iyi çözüm: Aktifliğiniz ve paylaşımlarınız sağlam olsun. Bu sayede eklenti yetkisi verebilelim bu paylaşımcı üyelere.

Bana yakında gelir... :eller:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Imageshack kullanıyorum zaten :D

Ancak mediafire uploaded.net kapanana kadar kullanmayacağım. Kazandırmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt