Daha hızli Sarj icin ??

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Daha hızli Sarj icin ??
Merhaba Arkadaşlar;
Arkadaslar ben s3 telefonuma otg bağladım baglamadan önce sarj hizli oluyordu yalnız otg dn sonra oldugunu tahmin ediyorum cok yavasladı sarj asıri yavasladi saat 18.2 de sarj a taktım aldigimda 23.30 du 13 olmustu sarj geceden takıyorm şarja sabah 7070 oluyor bu nasil düzelir yazılimsalmidir yoksa donanimsalmidir format ise yararmi acaba otg kullaniyorum ara sira sizce ondanmidir yardim edin cok yavas oluyor sarj ucus modunda ram temizlenmis halde iken böyle

Karavelaa

Üye
Otg nin etkileyeceğini sanmıyorum ben hem tablette hem de telde kullanıyorum öyle bir şey görmedim.Ama senin dedikleri göre bir ihtimal de olabilir.

Peocawe

Peocawe

Üye
otg kablosu şarj soketine zarar vermiş olabilir. farklı şarj aleti ve usb kablosu dene sorun devam ederse dediğim gibidir

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Sarj soketi bozulmus arkadaslar otg den olmus coğu kisi kullaniyor ama nedense benimki bozuldu

Peocawe

Peocawe

Üye
Sarj soketi bozulmus arkadaslar otg den olmus coğu kisi kullaniyor ama nedense benimki bozuldu

otg kablosu dandik olabilir. takıp çıkartırken zorlanıyorsa pinlerine falan zarar vermiştir.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2574464 ve incebey38
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Geçmiş olsun. Problemin çözümlenmesine sevindim. Kalite iyidir :oke:

• Beğen
Tepkiler: incebey38
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Benim de s4 cihazımda aynı sorun oluştu. Şarj soketini değiştirince sorun düzeldi.

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
OTG kablomu ben de 5 tl ye aldım usb hub klavye falan kullandım, bişey olmadı

Üst Alt