daha c6-01 de anna ya doyamadan telefonla beraber yere düşüp iç ekran gitti yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
daha c6-01 de anna ya doyamadan telefonla beraber yere düşüp iç ekran gitti yardım
bugun arkadaşla arabaya binerken bileqim burkuldu telefonun ekranın üzerine elim telefonla yere kapaklandım telefonda kapaklandı gorilla glassın ne kadr saqlam olduqunu gordum çizk yok ama arka kapakta çizk var ve telefonunekranının rekleri birbirine girdi garantiye gondersem yaparlarmı

Febris

Febris

Üye
Kesin yaparlar ama para alırlarmı bilmem :oke:

spartuas

spartuas

Üye
Silent sonunda sızdırılmış belle beklerken telefon gitti :D vay anasını yaa. Neyse yapsınlar da belle bekleyeme devam et sen :D ama her konunun altına ne zaman gelcek diye yazıp durucaktın kim yazcak senin yerine ? Puff :D

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Silent sonunda sızdırılmış belle beklerken telefon gitti :D vay anasını yaa. Neyse yapsınlar da belle bekleyeme devam et sen :D ama her konunun altına ne zaman gelcek diye yazıp durucaktın kim yazcak senin yerine ? Puff :D

:ehe

geçmiş olsun ver yaparlar ekran renkleri bence garantiye girerde o arka kapak sorun yapar sen o kapakla gönderirsen düşürdüğün anlaşılır o zamanda adamlar kullanıcı hatası diyebilir sen şansını dene :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Konu eylülde başlamış biz yeni yardım ediyoruz :ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt