Daemon Tools 6 pro ile nasıl oyun kurulur (CD-1 CD-2 ile ) ?? (Yeni Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Daemon Tools 6 pro ile nasıl oyun kurulur (CD-1 CD-2 ile ) ?? (Yeni Konu)
Arkadaşlar daemon tools ile oyun kurucağım cd 1 i halletmeme az kaldı cd 2 nin yerini soruyor yazıyorum kabul etmiyor ne yapmam lazım...
Teşekkürler... :)
konu başlığı ve konu değişmiştir yeni konudur...

Son düzenleme:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Daemon Tools u kuruyorsun, bilgisayarı yeniden başlatıyorsun, BIN dosyasına çift tıkladığın zaman Bilgisayarıma sanal bir DVD oynatıcı olarak o dosyayı açmakta. İçine giriyorsun doğru dosyalarsa içerisindedir Setup.
PRO sürümüne bile gerek yoktu, Lite sürümle de aynı işlemleri yapabilirsin.

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Daemon Tools u kuruyorsun, bilgisayarı yeniden başlatıyorsun, BIN dosyasına çift tıkladığın zaman Bilgisayarıma sanal bir DVD oynatıcı olarak o dosyayı açmakta. İçine giriyorsun doğru dosyalarsa içerisindedir Setup.
PRO sürümüne bile gerek yoktu, Lite sürümle de aynı işlemleri yapabilirsin.
Saolun hocam çözdüm işi teşekkür ederim... :)
Güncel

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bilgisayarımdan açık olan oyun imajına sağ tıkla ve Çıkart a bas, sonra yine aynı şekilde CD 2 nin imajına çift tıkla devam etmesi gerekiyor.

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarımdan açık olan oyun imajına sağ tıkla ve Çıkart a bas, sonra yine aynı şekilde CD 2 nin imajına çift tıkla devam etmesi gerekiyor.
Denemedim hocam denerim fakat şuan müsait değilim saol hocam yinede :)
Denemedim hocam denerim fakat şuan müsait değilim saol hocam yinede :)
Hocam denedim fakat sonunda dediğim gibi cd 2 yi soruyor gosteriyorum olmuyor çıkınca exit setup diyor...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Setup penceresi açık iken kapatmadan CD2 çift tıkladın ve gösterdin yani ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Şimdi normal şartlarda CD1 imajında yüklemeyi kapatmadan Exit Setup yapmadan CD2 istediğinde ne yapıyoruz CD2 yi yerleştiriyoruz, aynı şekilde Bilgisayarımdan imaja sağ tıklayıp Çıkarta bas ve CD2 imajına çift tıklayın, Setup CD2 konumunu isteyince onu seçin. Yani basit bir işlem.

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Neyse hocam vazgeçtim zaten yüklemekten saolun yinede :)

Üst Alt