da vinci sifresi ozeti acil yardim???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
da vinci sifresi ozeti acil yardim???
arkadaslar bu kitap hakkinda bir odevim var ve kitabin arka kapaginda yazan kisa ozete ihtiyacim var.elimde suan kitap olmadigi icin mecbur aizlerden yardim almak zorundayim internette uzun ozetleri var.kitap elinde olan biri varsa arkasindaki ozeti yazanilecek olan varmi
 


Eykul

Eykul

Üye
Belki biraz gec olabilir ama sadece simdi gordum... Iste Dan Brown un Da Vinci Sifresi kitabinin arka kapaginda yazan:


"Dan Brown, ülkedeki birkaç usta yazardan biri. Da Vinci üstün bir zeka tarafından kurgulanmış harika bir gerilim romanı."

"Entrika ve tehlikenin iç içe geçtiği okuduğum en iyi gerilim romanı. Kelime oyunları, gizemer ve bulmacalarla örülmüş akıllara durgunluk veren bir öykü."

"Dan Brown'ı yeni keşfettim. Da Vinci düşündürücü olduğu kadar aynı zamanda büyüleyici Tarih meraklılarına, komplo çılgınlarına, bulmaca meraklılarına ve gerilim öyküsü severlerinin bir solukta okuyacakları olağanüstü bir roman. Ben bu kitaba bayıldım."

Harvard Üniversitesi Simge-Bilim Profesörü Robert Langdon, Paris'te iş gezisindeyken, gece yarısı, Louvre'un yaşlı müdürünün ölü bulundugu haberini alır. Langdon ve yetenekli Fransiz kriptoloji uzmanı Sophie Neveu, cesedin etrafındaki izleri takip ederek bu garip esrar perdesini araladıkça, ipuçlarının onları Da Vinci'nin tablosuna götürdügünü keşfederler. Büyük usta bu sırrı herkesin görebileceği bir yere, ünlü eseri Mona Lisa tablosunun içine gizlemiştir.

Langdon bu garip bağlantıyı açığa çikarınca tehlike artar. Cinayete kurban giden müze müdürü de, Sir Isaac Newton, Botticelli, Victor Hugo, Da Vinci ve aralarında diğer ünlülerin de bulunduğu gizli bir kuruluş olan Sion Manastiri Derneği'nin bir üyesidir.
Langdon, aydınlatmaya çalıştıklari bu tehlikeli sırrın yüz yıllardir tarihin derinliklerinde gizlendiğinden şüphelenir. Böylece Paris ve Londra sokaklarında amansız bir kovalamaca başlar. Langdon ve Neveu, kendilerini, atacakları her adımı önceden bilen esrarengiz olduğu kadar da çok zeki olan bir adamla karşı karşıya bulurlar. Eğer bu karmaşık bilmeceyi çözemezlerse Priory'nin büyük yankılar uyandıracak bu çok eski gerçeği ebediyen kaybolacaktir.
 
sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt