D900i'nin alabileceği max. hafıza kart boyutu nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
D900i'nin alabileceği max. hafıza kart boyutu nedir?
Merhaba arkadaşlar az önce 3500c satın aldım ve hafıza kartı kutusunda olmadığı için d900inin microsd kartını taktım d900i'ye 4 veya 8 gb'lık microsd kart almayı düşünüyorum sizce sorun olabilirmi veya en ideal boyut nedir ? Teşekkürler.

eQooo

eQooo

Üye
bence 1 gb yeterli ne gerek var dostum??

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
ipod 8gb wardı o bozuldu telefon hoşuma gidiyor d900i tam müzik telefonu gibi hiç göstermesede :)

guest1212

guest1212

Üye
d900i ye en fazla 2gb takılır bence ama ben çok bilmiyorum samsunglardan anlamam

safakk

safakk

Üye
Merhaba arkadaşlar az önce 3500c satın aldım ve hafıza kartı kutusunda olmadığı için d900inin microsd kartını taktım d900i'ye 4 veya 8 gb'lık microsd kart almayı düşünüyorum sizce sorun olabilirmi veya en ideal boyut nedir ? Teşekkürler.
bildiğim kadarı ile d900 max 2 gb kaldırıyo ama :allalla:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
1Gb İdeal 2 Gb Kasar.

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
o zmn 2 gb alıyım :(

erdem4242

erdem4242

Üye
max 2 gb dir ve 2 gb hiç de kasmıyor banada öyle dediler ben yine 2gb aldım süper çalışıyor üstelik içi film dolu hiç bi sorun yok yani ama 2gb den fazla alma kaldırmaz

can1996

Üye
en fazla 2 gb alır samsunglarda ustayım xd xd

e_korn

e_korn

Üye
2 gb'tan sonra çok kasmaya başlıyor dostum hem emin ol 2gb işini fazlasıyla görür ayrıca d900i acc formatını destekliyormu bilmiyorum ama müzik kalitesi değişmeden mp3 formatına oranla çok ama çok daha fazla yer tasarrufu edebilirsin.

djsalih91

djsalih91

Üye
benimde D900i var 2 GB kullanıyorum sorun yok yani önceden E250 kullanıyodum ona da 2 GB taktım o da çok iyi çalıştırıyordu şimdi 4 GB almak istiyorum inşallah onu da çalıştırır

mer97

Üye
1 gb......

--------------- Ekleme ---------------

pardon 2

by_sensei

Üye
benim manita da da D900İ var. 4GB'lık kartı var. çatır çatır da okuyo yani. . .

fuhat

Üye
d900i 2gb afıza kaetıvar müzik çalerken hafıza kartı ısınıyor neden dir

Üst Alt