D900i yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
D900i yardım
arakdaşlar benim D900i de hafıza kartı çok kasıyor..acaba sizdede öylemi yoksa sadece bendemi öle oluyor..bunun bi çözümü varmı?

arakdaşlar benim D900i de hafıza kartı çok kasıyor..acaba sizdede öylemi yoksa sadece bendemi öle oluyor..bunun bi çözümü varmı?

selam

hafıza kartın kaç gb? yada mb? daha çok hangi menuleri kullanırken sorun yaşıyorsun. Bunları yazki yardım edelim

AYnı sorun bende de var 1GB hafıza kartım var telefonda çektiğim resimlere bakarken beklemem gereken süre oldukça fazla...menülerde sorun yaşamıyorum ama....

bytokat

Üye
Bende Kullanıyorum Hiç Bir Sorun Yoq 1gb Yi Full Doldurduysan Olabilir. Ama Doldurmayıp Yine Aynısıysa Hafıza Kartını Küçük Boyut Kullan 512-256 Mb Gibi öyle Hiç Bir Sorun Yaşamazsın

bende bir sorun yok dolu kart ama bi yavaşlama yok

sizce versiyon sorunu olabilir mi galeriden resimleri açarken bekleme süresi biraz uuzun gibi geliyor bana

vazi

Üye
Benim Tel. de ise müzik veya resim olsun karta taşırken geç taşıyo

parlos

Üye
peki nasıl çözülecek arkadaşlar bu ağırlık, 1GB lık benim kart onu 256 lık falanmı almalıyım yoksa kartın kendisiyle kalitesiyle ilgili bi sorunmudur ? ne dersiniz...

RIFAT-35

Üye
bndede aynı sorun var resimleri ve müzikleri çok geç açıyo

bendede hiç bir sorun yok 1 gb hafıza kartım var. eses_nuriye katılıyorum
edit: ve ayrıca kartta geç açmasının sebebi karta telefon hafızası gibi direk geçmiyor o yüzden

samsungları işlemcileri d
aha yavaş d900i kullanıcısıyım

arkadaşlar benim tlefonda yalnış bi kod girdim ve sebeke bulunamıyo napmam gerekiyo acil cewap lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bütün d900i lerde o sorun var malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...