Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
D900i de tema var hemde VİDEO !!!-Acayip şeyler oluyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
! AhmeT !
Üye
Konu Sahibi
D900i de tema var hemde VİDEO !!!-Acayip şeyler oluyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bakın ne buldum.Acayip şeeyler oluyor.
MücahitTokgöz
Demeqqi warmış teması..
Bora
Üye
Bu sıradan kullanıcıların yapabileceği bir işlem değildir.Bu işlem telefonun İşletim sistemiyle oynanarak yapılmaktadır ve telefonu garanti dışı bırakıp zarar verebilir.Bu videodaki telefonu yapan kişiye ben bile üstad demek istiyorum.Benim bunu sıfırdan yapmam aylarımı alır heralde ama d900 için deymez
! AhmeT !
Üye
Konu Sahibi
Bu tür şeylerin adı mod (muş ) Hatta bi tane mod buldum indirdim de ama rar şifreli çıktı bidahada indirdiğim isteyi bulamadım
djsalih91
Üye
inanılmaz
alhazred
Üye
nası buluruzki bunun yolunu birileri yardımcı olsa
Evet arkadaşımız mod bulmuş Bu modları yüklemeyi beceren olursa bizzat tebrik etmek isterim. bu modları sanki firware güncelleştirir gibi yükleyeceksiniz.
djsalih91
Üye
abi bu işi nsl yapacaz nsl yüklüyoruz yardımcı olun şu modu bizde yükleyelim
_düzceli_81
Üye
kanki bizede öret....
! AhmeT !
Üye
Konu Sahibi
Nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok ne yazikki
djsalih91
Üye
abi verdiğin siteye girdim hatta bişeyler indirdim ama bilgisayarda çalışmadı bende virüslü olmasından korktuğum için hemen sildim ama nasıl yüklemişler onu anlamadım
AKATLI
Üye
abi bence telefona filanda atmayın hem zaten ben türkçe olmayan telefonu kullanamam