D600 Hatsız Mod

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeLL_DemoN

Üye
    Konu Sahibi
D600 Hatsız Mod
Arkadaşlar bugün çözdüğüm birşeyi sizinle paylaşmak istedim. D600ümüzü otobüslerde kapatmak zorunda kalmaktan kurtulduk sayılır. şimdi Menüden Ayarlara giriyoruz ve Şebeke servislerine giriyoruz, oradan Bant seçimine girdikten sonra GSM 850/1900 ü seçiyoruz. Bu durum ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama ufak bi çözüm getirdiğime inanıyorum. Türkiyedeki operatörler 850/1900MHz'i desteklemediği için telefon şebeke bulamıyor. bi nevi hatsız mod sayılmazı? Şu webcam olayınıda çözebilsek.. çözen varsa arkadaşlar lütfen foruma girin.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sanırım hattınız avea değil çünkü avea 850/1900 mhz'i destekliyor..

DaRKoRaNGe

Üye
ben bişey anlamadım

HeLL_DemoN

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Mar 9 2006, 04&#58;05 PM) [post=293454]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sanırım hattınız avea değil çünkü avea 850/1900 mhz&#39;i destekliyor..
[/b][/quote]

Haklısın arkadaşım Avea&#39;da denemedim Turkcell ve Telsim operatörlerinde denedim ikisindede uyumsuz olduğu için servis yok diyor. Avea olanda mutlaka diğer hatlardan biri vardır en azından yarım yamalakta olsa mp3player gibi kullanabilir değmezmi?

BOSCH

BOSCH

Üye
Bence hatsız mod olmaz öyle
telefonun 112 yi arayabilmesine dikkat edin
eğer 112 yi arıyorsa ve karşınıza birisi çıkıyorsa
telefon sadece sizin şebekeyi desteklemiyor ama
diğer operatörler aktif
DİKKAT EDİN &#33;&#33;&#33;

HeLL_DemoN

Üye
    Konu Sahibi
pekala madem öyLe oLmuyor bu hatsız mod. bizde 2.yoLu deneriz ve işe iLk önce hattımızı telefondan çıkartarak başlarız. daha sonra telefonu hat yokken açarız. Sim kartı takın&#33; dediğinde #*5737425# yazıyoruz ve karşımıza gelen menüden PPP UP&#39;ı seçiyoruz daha sonra Bluetooth&#39;u seçiyoruz ve son oLarak son çıkan menüdende Seri Yüklemeyi seçiyoruz. buyrun size gerçekten hatsız mod )

amedian

amedian

Üye
onun yerine otobuste teli kaptmayadabilirsin cunku mercedes fabrikası belediye otobuslerinde tel.in bi zararının olmadıgını bunu belediyenin uydurması oldugunu gecen yaz soyledi

gknky

gknky

Üye
şehirler arasında ne olcak?

amedian

amedian

Üye
kapat gitsin bosver

denizyalcin

denizyalcin

Üye
ben dün arkadaşın d600 ünde turkcell ile denedim olduuu...

youngprogrammer

Üye
teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt