D42p fpr 3d monitör

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
D42p fpr 3d monitör

LG D42P FPR 3D MONİTÖR

LG D42P Serisi 3D Monitörler ile daha önce hiç yaşamadığınız benzersiz bir 3D deneyimine hazırlıklı olun! Geleneksel 3D teknolojisinin ağır ve pahalı gözlüklerini, baş ağrıtan ve göz yoran görüntülerini unutun. LG Cinema 3D Monitör; 3 Boyutlu Mükemmellikte Yeni Standart!

Titreşimsizlik Sertifikası
Pilsiz Gözlükler
Üstün 3D Parlaklığı
2D-3D Çevirme Özelliği
Sıfır Ekran Paraziti
Zararlı Elektromanyetik Dalgalar Yok
3D Effect Mode
HDMI Bağlantısı

www.lg.com.tr

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
AOC ve ASUS'un LED arka aydınlatmalı, 1080p, HDCP desteğini en iyi şekilde veren ve 120Hz 3D Ready Monitorlerine bakacak olursak LG daha bunu pek geliştirmiz sayılmaz ki, zaten bu Cinema Display desteğini veren bir Monitor ve her Monitor'da bu özellik yoktur. Cinema Display Monitorların ekranı 27" Inch'den başlar ve fiyatları da pahalıdır. Ayrıca gözlüksüz yani 3D Vision'suz olarak 120Hz'lık bir 3D Monitor'de, bu ayrıntıyı görmeniz imkansızdır. Fakat Cinema Display Monitor'de 3D ayrıntı, gözlüksüz olarak görülebilir. Cinema Display olmayan LED Monitorler'de en iyi 3D görüntü ve detay, 3D gelişmiş Vision gözlükleri ile alınır.

Şu durumda LG APPLE, ASUS ve AOC'a rakip olarak bu Cinema Display'leri geliştiriyor. Yani bu Cinema Display yeni bir Monitor değildir.

technoshark

technoshark

Üye
Çok iyimiş yaa.. bende bir tane düşünüyordumm.. bunu görünce mutlu oldum .. yanlız kafama birşey takıldı.. bu monitörle beraber kaçtane gözlük veriliyor.. yada veriliyor mu ?

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
evet geçen haftalarda yapılan lansmanına katılma ve inceleme olanağı buldum...gerçekten görüntü kalitesi başarılı...monitör yanında 2 adet fpr gözlük veriliyor.

----------Eklendi @ 17:35:01 ---------- Yazıldı @ 17:17:34 ----------

AOC ve ASUS'un LED arka aydınlatmalı, 1080p, HDCP desteğini en iyi şekilde veren ve 120Hz 3D Ready Monitorlerine bakacak olursak LG daha bunu pek geliştirmiz sayılmaz ki, zaten bu Cinema Display desteğini veren bir Monitor ve her Monitor'da bu özellik yoktur. Cinema Display Monitorların ekranı 27" Inch'den başlar ve fiyatları da pahalıdır. Ayrıca gözlüksüz yani 3D Vision'suz olarak 120Hz'lık bir 3D Monitor'de, bu ayrıntıyı görmeniz imkansızdır. Fakat Cinema Display Monitor'de 3D ayrıntı, gözlüksüz olarak görülebilir. Cinema Display olmayan LED Monitorler'de en iyi 3D görüntü ve detay, 3D gelişmiş Vision gözlükleri ile alınır.

Şu durumda LG APPLE, ASUS ve AOC'a rakip olarak bu Cinema Display'leri geliştiriyor. Yani bu Cinema Display yeni bir Monitor değildir.

Sonuçta çok yaygın olmayan bir teknoloji...evet TV'lerde her markanın 3D özellikli ürünleri yaygın olarak raflardaki yerini aldı ancak monitör olarak ilk olmasada yeni bir teknoloji LG'nin geliştirdiği. sonuçta kaç monitörde 2D yayını 3D olarak çevirme ve FPR gözlük teknolojisi var? ayrıca LG yi diğer markalardan ayıracak önemli özelliklerden birininde fiyatı olacağına inanıyorum. genel bir bakış attığımızda hangi ürünü olursa olsun LG nin fiyat konusunda tüketici dostu olduğu aşikar

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
evet geçen haftalarda yapılan lansmanına katılma ve inceleme olanağı buldum...gerçekten görüntü kalitesi başarılı...monitör yanında 2 adet fpr gözlük veriliyor.

----------Eklendi @ 17:35:01 ---------- Yazıldı @ 17:17:34 ----------

Sonuçta çok yaygın olmayan bir teknoloji...evet TV'lerde her markanın 3D özellikli ürünleri yaygın olarak raflardaki yerini aldı ancak monitör olarak ilk olmasada yeni bir teknoloji LG'nin geliştirdiği. sonuçta kaç monitörde 2D yayını 3D olarak çevirme ve FPR gözlük teknolojisi var? ayrıca LG yi diğer markalardan ayıracak önemli özelliklerden birininde fiyatı olacağına inanıyorum. genel bir bakış attığımızda hangi ürünü olursa olsun LG nin fiyat konusunda tüketici dostu olduğu aşikar

2 ve 3D yayını 4D'ye çeviren 16ms 400Hz tepkime süresine sahip ELO 4600L gözlüklü ve gözlüksüz 4D sinema keyfini zaten yeterince sunuyor. Onun için LG'nin fiyatından ve tüketici dostluğundan ziyade, tüketici alacağı ürünün fiyatına değil özelliklerine bakarak alır. :) Şimdiye kadar LG fiyat konusunda tüketici dostu olarak aşikar bir duruma gelseydi o zaman teknolojinin devi LG diyebilirdiniz. Onun için siz çok eskilerden bahsediyorsunuz :)

APPLE MC007ZM/A Cinema Display 27" LED 2D yayını 3D'ye çevirme, ELO 4600L 46" Cinema Display 16 ms 400Hz tepkime süresi 3D'den 4D'ye çevirme özelliği.

----------Eklendi @ 16:12:29 ---------- Yazıldı @ 16:01:19 ----------

Şunuda belirteyim. Eğer siz bu ürünü beğendiyseniz ve tavsiye ediyorsanız, size saygı duyarım. :)

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
peki bende sizin açıklamalarınıza saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum :) amacım sadece beğendiğim bir ürünü tanıtmak ve tavsiye etmek başka ürünlerle kıyasıya yarıştırıp savunmak değil...sizinki de artı bir bilgi oldu....

technoshark

technoshark

Üye
ürünün ne zaman çıkacağı hakkında bilginiz varmıdır ? vede fiyatı olarak nekadar olucak bilgilendirirseniz sevinirim !!

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
ağustos ortası gibi piyasaya çıkacakmış...lg yetkili bayiden aldığım bilgiye göre... ancak satış fiyatı hakkında bir bilgi edinemedim bende merakla bekliyorum açıkçası bir duyum aldığım an sizinle paylaşırım... sanırım monitöre ihtiyacınız var bu kadar acele ettiğinize göre.. bence biraz daha bekleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt