d smartmı yoksa normal hd li uydu alıcımı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
d smartmı yoksa normal hd li uydu alıcımı?
selam arkadaşlar
hd tv aldım uydu alıcım eski olduğu için gelen teknik eleman cihazı hd alıcılı cihaz ile değiştirirsem görüntünün daha net ve güzel olacağı konusunda uyardı.
D smartta hd yayın var fakat bir süre sonra paralı oluyormuş.Normal alıcıda ise bildiğim kadarıyla hd yayın yok ama kararsız kaldım
ne yapmalıyım sizce.D smart kullanan arkadaşlar şu ücret işi nasıl oluyor

selmangulec

selmangulec

Üye
merhabalar,
d-smart işine bence derim ki girme... ilk çıktığında dediler ki paralı olmayacaktı. ama şimdi dedikleri birbirini tutmuyor. Belki yarın neler olacak belli değil. hd li normal uydunu al keyfine bak. maç izleyecem dersen dijiturk derim ama sadece uydu kanallarını izlemekse normal hd uydu %100 yeter ... uydu alıcıyı servisi çok ve bilindik markalar tercih edilirse kazançlı çıkılır.

saygılar
selman

mesut1977

mesut1977

Üye
türksatta TRT HD,ATV HD ve A Haber HD kanalları var şifresiz onları izleyebilirsin boş ver dsmartı

maleguard

maleguard

Üye
normal bi hd alıcı ve dsmart modül ile gayet güzel izleyebilirsin ben öyle kullanıyorum çok memnunum :aha:

RonaS

RonaS

Üye
Türksatta İzleyeceğin Kanal 3 HD olarak Ama D-Smartta ful pakette 19 HD kanal Var.Belgeseller ve Sİnema Olarak Dsmart Derim.

tron45

tron45

Üye
yazılım destek olan uydu cihaz al drambox tavsiye nextFUL MİNİ 210 tl internette 297 tl 3 server bedava ..internet varsa çitf çanak açık veya kapalı yayınları izlersin HD OLARAK bu cihazlarda ye 19500 next superior USB BAGLANTI diger çok özellik var

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
d smartı aradım aylık 29 lira yada 2 yıllık 500 lira istedi açıkçası pek işime gelmedi normal hd alıcılı recever aldım 4 tane hd kanal var duyduğuma görede kanal d hd açılacakmış değerli yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt