D@bbe - O Harekete Geçti (10 Şubatta Vizyona Girdi) Türk Yapımı Korku Filmi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ahmet borç veririz yaw şaka maka aynen bu aralar çok sinemaya gidiyorum boykot ediyorum,pc'den izliyorum

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 10 2006, 04&#58;43 PM) [post=276299]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Dün vadiye gittim bütçe 2 hafta düzelmez.. [/b][/quote]

Kaç ton mısır patlağı yedin de bütçen bu kadar daraldı?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Feb 10 2006, 04&#58;50 PM) [post=276317]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 10 2006, 04&#58;43 PM) [post=276299]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Dün vadiye gittim bütçe 2 hafta düzelmez.. [/b][/quote]

Kaç ton mısır patlağı yedin de bütçen bu kadar daraldı?
[/b][/quote]

Okuldan artanlar var işte. 1 Ayda 3 kez sinemaya gidince dolayısıyla kalmıyo..

troublesome

Üye
turkcell in kampayasıylan gitseniz ya...iki arkadaş kırışırsınız...gençturkcell li arkadaşlar.. hattı olmayan olab biriyle gider. mart ayında bitiyo acele edin walla

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(troublesome &#064; Feb 10 2006, 08&#58;45 PM) [post=276485]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
turkcell in kampayasıylan gitseniz ya...iki arkadaş kırışırsınız...gençturkcell li arkadaşlar.. hattı olmayan olab biriyle gider. mart ayında bitiyo acele edin walla
[/b][/quote]

Kampanyaya Kurtlar vadisi ırak geçerli değil dediler.. Kapalı gişe oynayan film zaten 5 salonda da oynuyordu ama yer zor bulduk yinede..

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
türkler yavaş yavaş avrupaya ayak uyduruyor filmler konusunda

Gokhan43

Gokhan43

Üye
infazcı bence haklı

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Öyle diyorsunuz da; fimin yönetmeni Japonya&#39;da Sinema Yönetmenliği bölümünü bitirmiş ve yine Japonya&#39;da uzun yıllar kısa film ve TV filmi yönetmiş.

irun

irun

Üye
izlemeden yorum yapmak zor ama konusu sanki uyarlama gibi...
korku filimlerinde fantastik olaylar pek yerli yapimlara oturmuyo bence...
=buyu= ye benzemesinde gerisine raziyiz. en azindan izlenmeye deger bisiye benziyo..
izleyip gorelim dimi yaa

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Korku filmlerinde halkanın üstüne tanımam bence..

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
yaw ben gidecem dediydim ama gidemedim yer yoktu

bu hafta sonu tekrar deneyecem şansımı

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Atak yaptı bizim Türkler

Helal olsun

^^AnaCOnDA^^

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 11 2006, 11&#58;27 PM) [post=277174]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Korku filmlerinde halkanın üstüne tanımam bence..
[/b][/quote]
bencede çpk güzel bi filimdi. bakalım bizimkilerin yaptığı nasıl olcak çok merak ediyorum

chawush

Üye
bence film çok kötü
film de bol bol ses efekti var
ve oyuncaların yeterince kalitesiz.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ben de grafiklerin berbat oldugunu duydum

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
<span style="color:#990000">D@bbe</span> filmi vizyondaki <span style="color:#990000">ilk haftas&#305;nda</span>, gösterime girdi&#287;i <span style="color:#990000">80 salonda</span>; toplam <span style="color:#990000">85.008 ki&#351;i taraf&#305;ndan izlenerek</span>, -haftal&#305;k haz&#305;rlanan- <span style="color:#990000">"en çok izlenenler listesi"nde</span> Kurtlar Vadisi - Irak filminden sonra <span style="color:#990000">ikinci s&#305;raya yerle&#351;ti</span>.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
tek kelimeyle berbattı

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Meraktan giden arkadaşlarım hepsi gülerek çıktık diyorlar..

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 20 2006, 06&#58;10 PM) [post=282609]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Meraktan giden arkadaşlarım hepsi gülerek çıktık diyorlar..
[/b][/quote]

doru sölemişler

turgay89

turgay89

Üye
benim de bekledigim kadar guzel diildi