D 900i ile e-mail check?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tchskovsky

Üye
    Konu Sahibi
D 900i ile e-mail check?
arkadaşlar öncelikle herkese selamlar...ben D900i kullanıyorum ve telefonu aldığım günden beri bir türlü gmail ayarlarını bulupta telefonumdan e-maillerimi kontrol edemedim, allah rızası için bi yardım edin :)

P.S. buarada herkesin bayramı kutlu olsun...Hayırlı Bayramlar :):)

targa911

Üye
hattını söylersen iyi olur

targa911

Üye
Öncelikle gmail posta kutunuzdan ayarlar kısmından yönlendirme ve pop kısmından POP'u tüm postalar için etkinleştiri seçerek ayarları kaydedin sonra telefondan mesajlar seçenek ayarlar ve e-postaya gelin posta kutuları ve secenekten posta kutusunu seçin başlata basın pop3 ü seçin olarak mail adresinizi girin. gelen eposta sunucusunu pop.gmail.com olarak girin. şimdi giden eposta sunucunuzu [SIZE=-1]smtp.gmail.com olarak girin kullanıcı erişim noktanızı seçin ve posta kutusu ismine istediginiz birşey yazın ve bitire tıklayın.sonra oluşturduğunuz posta kutusunu açın bağlantı ayarlarına gelin ordan gelen epostaya gelin kullanıcı isminizi yazın şifrenizi yazın gelen eposta sun. kullanıcı erşim nok. posta kutusu ismi posta kutusu türü yazılı olacaktır. güvenliğe gelin ve SLL/TLSyi seçin bağlantı noktasına gelin kullanıcı tanımlıya gelin ve 995 yazın burada işimiz bitti şimdi geri gelin ve giden epostaya gelin buradada eposta adresi kullanıcı ismi ve şifrenizi aynı şekilde girin ve giden eposta sun. bulumune smtp.gmail.com yazın güvenlikten StartTLSyi seçin bağlantı noktasına 465 yazın ve geri gelin. butun işlemler bitti artık telefonunuzdan gmail posta kutunuzu yonetebilirsiniz.
Kolay Gelsin:oke:

Not: N95 e göre anlatılmıstır ancak diğer tüm mail destekli telefonlara ayarlar uyarlanabilir. [/SIZE]

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Operatöre göre değişiklikler olabilir. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt