izmirligenc
Üye
-
Konu Sahibi
-
msn programı benden wap.kankamsn.cok cok guzel bır program tavsıye ederım
arkadaslar samsung d900 de msn kullanan varmi
varsa hangi programlar la ve nasil oldugunu aciklarsa sevinirim
bide gprs ucreti avea vodafone hakkinda bilgi verirse sevinirim
mesela 5 saat yazisildiginda kac knt duser bide bu avea vodfnda 100 mblik i.net paketleri var 1 ay sadece msn icin yeterli olurmu
tlfn kullancak olan tr de oldugu iciin anlamadigi icin de ben ona yol gostercem acik anlatim yapilirsa yazcak arkadaslardan rica ediyor saygilar sunuyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zamanini ayirip yazdigin icin tesekkur ederim.
fakat pc ye indirip telefona attigim zaman desteklenmeyen dosya bicimi diyor denedigim telf e900 destekleyen tel arasinda var. d900 atiginda da ayni sorun olcagini dusunuyorum
cepten indirmek icin kod demissin ne kodu onu anlamadim indirdiginde nereye indiriyo acaba dosyayi java uygulamalarin icine falanmi
kanka msn ebbudy falan var ama sen bunu kullandin mi memnunmusun
ayrica trkcellde 100 mb yetiyse vodafonda hayli yeter cunku bildigim kadariyla avea ve trkcellde 60 kb basina knt dusuyor vodafonda 100kb
cvp icin tesk samsung d900 de mi kullaniyorsun wap uzerinden mi kurulumu yaptin
ucret nasil acaba bide kanka da baglanti sorunu cok oluyormus sitesinden de bakmistim son zamanlarda hic calismiyormus suan icin var mi bi sorn
ok cavus cok tesekkurler anladim demek istedigini dedigim gibi pc den atinca desteklenmeyen bicim dedi ama wap tan indiginde sorun olmaz die dusunuyorum neyse bi bakalim oldu olmadi bilgi veririm
olacak insallah dostum su gprs ve 3g yi bi ayarlatsak olacak inshalloldu mu?
olacak insallah dostum su gprs ve 3g yi bi ayarlatsak olacak ins
verdiğiniz lingten dowland app diyorum eroor veriyor
saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?