d 900 i de msn kullananlar baksin lutfen bilgi icin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
d 900 i de msn kullananlar baksin lutfen bilgi icin
arkadaslar samsung d900 i de msn kullanan varmi
varsa hangi programlar la ve nasil oldugunu aciklarsa sevinirim
bide gprs ucreti avea vodafone hakkinda bilgi verirse sevinirim
mesela 5 saat yazisildiginda kac knt duser bide bu avea vodfnda 100 mblik i.net paketleri var 1 ay sadece msn icin yeterli olurmu

tlfn kullancak olan tr de oldugu iciin anlamadigi icin de ben ona yol gostercem acik anlatim yapilirsa yazcak arkadaslardan rica ediyor saygilar sunuyorum

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
msn programı benden wap.kankamsn.cok cok guzel bır program tavsıye ederım

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
msn programı benden wap.kankamsn.cok cok guzel bır program tavsıye ederım

cvp icin tesk samsung d900 de mi kullaniyorsun wap uzerinden mi kurulumu yaptin
ucret nasil acaba bide kanka da baglanti sorunu cok oluyormus sitesinden de bakmistim son zamanlarda hic calismiyormus suan icin var mi bi sorn

kwnchh

kwnchh

Üye
arkadaslar samsung d900 de msn kullanan varmi
varsa hangi programlar la ve nasil oldugunu aciklarsa sevinirim
bide gprs ucreti avea vodafone hakkinda bilgi verirse sevinirim
mesela 5 saat yazisildiginda kac knt duser bide bu avea vodfnda 100 mblik i.net paketleri var 1 ay sadece msn icin yeterli olurmu

tlfn kullancak olan tr de oldugu iciin anlamadigi icin de ben ona yol gostercem acik anlatim yapilirsa yazcak arkadaslardan rica ediyor saygilar sunuyorum

D 900 kullanmadım fakat D 900 için daha evvel bir arkadaşıma MSN messenger konusunda yardım etmiştim,umarım sana da hayrım dokunur :)

buyur MSN messenger için link :

bu linke giderek dosyayı istersen pc'ne indir (ya da kim kullanacaksa indirsin) ya da istersen telefon ile gprs - wap kullanarak linke git ve sana verecekleri/uygulamayı indireceğin kod ile cihaza indir. Ancak kullanacak kişi için bilmiyor olarak bahsettiğinden ötürü direk bu linke pc kullanarak gidilmesini ve pc'ye download edilerek telefona aktarılmasını öneririm ben.

Kurulum kısmı ise çok basit. Zaten bildiğin üzere ".jar" uzantılı bir klasör olacak elinde dosyayı indirdiğinde ve o dosyayı da telefona atacaksın,kullanmak için (kurmak için) sadece çalıştırman yeterli :)

100 mb internet paketi yeterli olur mu demişsin,ben daha evvel başta belirttiğim gibi L 700 ile bunu kullanıyordum ve Turkcell 100 mb paketim vardı yetiyordu hatta artıyordu (arada Facebook kaçamakları yapmama rağmen hemde :)) Ama gene de başta bir süre deneyin,duruma göre başka sitelere girme cüretini gösterin derim..

Umarım işini görür,yardımcı olabilirim..

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
zamanini ayirip yazdigin icin tesekkur ederim.
fakat pc ye indirip telefona attigim zaman desteklenmeyen dosya bicimi diyor denedigim telf e900 destekleyen tel arasinda var. d900 atiginda da ayni sorun olcagini dusunuyorum

cepten indirmek icin kod demissin ne kodu onu anlamadim indirdiginde nereye indiriyo acaba dosyayi java uygulamalarin icine falanmi

kanka msn ebbudy falan var ama sen bunu kullandin mi memnunmusun
ayrica trkcellde 100 mb yetiyse vodafonda hayli yeter cunku bildigim kadariyla avea ve trkcellde 60 kb basina knt dusuyor vodafonda 100kb

kwnchh

kwnchh

Üye
zamanini ayirip yazdigin icin tesekkur ederim.
fakat pc ye indirip telefona attigim zaman desteklenmeyen dosya bicimi diyor denedigim telf e900 destekleyen tel arasinda var. d900 atiginda da ayni sorun olcagini dusunuyorum

cepten indirmek icin kod demissin ne kodu onu anlamadim indirdiginde nereye indiriyo acaba dosyayi java uygulamalarin icine falanmi

kanka msn ebbudy falan var ama sen bunu kullandin mi memnunmusun
ayrica trkcellde 100 mb yetiyse vodafonda hayli yeter cunku bildigim kadariyla avea ve trkcellde 60 kb basina knt dusuyor vodafonda 100kb

Kod olarak bahsettiğim olay sitede var olan bir uygulama. Cep telefonundan getjar.com sitesine gittiğin zaman (mobile link farklı olabilir sitede bak bir) download seçeneği çıkar sayfada ve oraya kod yazarsın. Kodu alabilmek için pc den siteye girip verdiğim linkte download de,site sana soracaktır pc-mobile diye orada telefon için kod verecektir aynı zamanda. Pc de siteye girerek baktığın kodu telefonunda download kısmı için ayrılan yere yaz ve indir (telefon uygulamayı doğru yere indirecektir ve seni çalıştırılmasını isteyip istemediğini sorarak oraya yönledirecektir. Bu arada çaışmama durumu olmaması gerekiyor,çünkü bir D900'de daha denedik bunu :)

Ama gene olmazsa bana özel mesaj ile ulaş istersen olmadı ben kodu alır sana iletirim direk telefonuna indirebilmen için,en olmadı bana söylediğinde telefona indirilmiş olanını sana mail ile iletirim.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
ok cavus cok tesekkurler anladim demek istedigini dedigim gibi pc den atinca desteklenmeyen bicim dedi ama wap tan indiginde sorun olmaz die dusunuyorum neyse bi bakalim oldu olmadi bilgi veririm

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
oncelıkle evet samsung d900i kullanıyorum wap uzerınden ındırdım ve kım oyle demısse yalan soylemıs sen ındır eger bı sorun cıkarsa bana ne dıyorsan dıyebılırısn ve 24 saatı 1 kontor saygılarımla
cvp icin tesk samsung d900 de mi kullaniyorsun wap uzerinden mi kurulumu yaptin
ucret nasil acaba bide kanka da baglanti sorunu cok oluyormus sitesinden de bakmistim son zamanlarda hic calismiyormus suan icin var mi bi sorn

kwnchh

kwnchh

Üye
ok cavus cok tesekkurler anladim demek istedigini dedigim gibi pc den atinca desteklenmeyen bicim dedi ama wap tan indiginde sorun olmaz die dusunuyorum neyse bi bakalim oldu olmadi bilgi veririm

halloldu mu? :)

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
onemlı degıl

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
kanka msn olmamis error hatasi veriyormus netti ayarladik sonunda da simdi msn sorun sunu denetiriyoruz simdi bakalim insallah bu calisir bu kankada ne varsa bi iki kere baglandim bende bidaha tovbe hep hatta

burak133

Üye
verdiğiniz lingten dowland app diyorum eroor veriyor
saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt