Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

salikk1996

Üye
kardeşim telefon hafızasını sdkart yapma paylaşırmısınız

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim telefon hafızasını sdkart yapma paylaşırmısınız
Kardesim konuyu okumadan yorum yapmayın konuda paylasıldı bu dosyayı flasla recoveryden hafıza kartın telefon belleği olsun

technogamer2345

Üye
Ace 2 derken ace gt s5830i mi ?

salikk1996

Üye
haaa kardeşim doğru ya ilk sayfada paylaşılmış ben sadece romu gördüm ya gözümden kaçmış oruçluk halime bağışla pardon

mamibaba5234

Üye
Selamin Aleykum herkese hayirli sahurlar.
Arkadaslar ben bugum cm10.2 yukledim guzel benzii ama islemci sadece 800 mjz oluyo onu overcklok veya 1250 mhz yapicak kernel varmidr ? Cok lazim simdiden saolun varolun

salikk1996

Üye
kardeşim bende bi ara onu yükledim 10.2 çok süper geri döncemde hiç overclock gibi şeylere gerek yoktu çok mu kasıyo sende

mamibaba5234

Üye
Aynen kardesim islemci 800 mhz GTA yi 1250 mhz de oynarken kasma yoktu bunda sınır 800 mhz oldugu icin baya takilmalar oluyo
Varmi kernel

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kardesim islemci 800 mhz GTA yi 1250 mhz de oynarken kasma yoktu bunda sınır 800 mhz oldugu icin baya takilmalar oluyo
Varmi kernel
Chrono kernel var sitede mevcut onu kurun
Selamin Aleykum herkese hayirli sahurlar.
Arkadaslar ben bugum cm10.2 yukledim guzel benzii ama islemci sadece 800 mjz oluyo onu overcklok veya 1250 mhz yapicak kernel varmidr ? Cok lazim simdiden saolun varolun
Varmi kernel
bunu indir romun üstüne wipe cache ve dalvik cache yapıp kur

mamibaba5234

Üye
Cok saol.
Ama bugun dayanamadim bi rom daha attim.Bu sefer cm10 yeminederim ace 2 icin cikan en hizli rom olduguna karar verdim.Sadece bir kac bug var
Teli acmak icin orta tus deilde kenardakine basmak lazim.
Ama gercekten cok hizli yuklemenizi tavsiye ederim.Oyunlardada cok iyi asphalt 8 sıfir kasma diyebilirim
Orta tusa basinca ışık hiziyla ana ekrana gelio iste telde gormek istedigim sey buydu :)

salikk1996

Üye
PAYLAŞABİLİR MİSİN ŞUAN KULLANDIĞIN EN HIZLI ROMU O DEDİĞİN CM10 NU KARDEŞİM

mamibaba5234

Üye
Buyur kardesim

Gapps linkiji bilmiyorum ama

salikk1996

Üye
saol ama gapps olmadan olcakmı peki

mamibaba5234

Üye
Ozaman ben gappsin linkini bulmaya calisayim.Gappsin adini googleye yazarak bulabilirim belki
Al kardesim gappsin ismini yazinca cikti

Bu gappsi yukledikten sonra telefon acilcak ya ondan sonra googleden goole playin son surumunu apk indirip yukle tamammi.

Bato05

Üye
arkadaşlar rom sonrası şebeke gitti nasıl düzeltebilirim

salikk1996

Üye
sa beyler
Ace 2 ye çok rom attım hertürlü ama bi zaman sonra çöktü kastı
Sizlerin yani en çok beğendiği......... oyun oynamıyorum yani sadece clash filan internet facebook whataspp filan bunlar 3 olunca çok kasıyo telefon yani sizden isteğim kullandığınız kasma donma en az yapan stabil romu söylermsin en çok kullanılan beğenen ismi yeterli yada kullandığoınız romu paylaşırsanzı sevinirim.. tşkkürşer

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
sa beyler
Ace 2 ye çok rom attım hertürlü ama bi zaman sonra çöktü kastı
Sizlerin yani en çok beğendiği......... oyun oynamıyorum yani sadece clash filan internet facebook whataspp filan bunlar 3 olunca çok kasıyo telefon yani sizden isteğim kullandığınız kasma donma en az yapan stabil romu söylermsin en çok kullanılan beğenen ismi yeterli yada kullandığoınız romu paylaşırsanzı sevinirim.. tşkkürşer
Liquit smooth-carbon-cm10 bunlardan birini kullan cok hızlılar ,dedigin üc uygulamayıda kullanıyorum suan cm10 dayım kasma donma yok

salikk1996

Üye
eyw kardeş cm10nu denicemde hangisiiyi 10, 10.1, 10.2 filanvar