Kardesim konuyu okumadan yorum yapmayın konuda paylasıldıkardeşim telefon hafızasını sdkart yapma paylaşırmısınız
Önemli deil kardeşhaaa kardeşim doğru ya ilk sayfada paylaşılmış ben sadece romu gördüm ya gözümden kaçmış oruçluk halime bağışla pardon
Hayır i8160Ace 2 derken ace gt s5830i mi ?
Chrono kernel var sitede mevcut onu kurunAynen kardesim islemci 800 mhz GTA yi 1250 mhz de oynarken kasma yoktu bunda sınır 800 mhz oldugu icin baya takilmalar oluyo
Varmi kernel
Selamin Aleykum herkese hayirli sahurlar.
Arkadaslar ben bugum cm10.2 yukledim guzel benzii ama islemci sadece 800 mjz oluyo onu overcklok veya 1250 mhz yapicak kernel varmidr ? Cok lazim simdiden saolun varolun
Aynen kardesim islemci 800 mhz GTA yi 1250 mhz de oynarken kasma yoktu bunda sınır 800 mhz oldugu icin baya takilmalar oluyo
Varmi kernel

2.3. 6üzerine kurduysan normaldir sebeke gitmesi 4.1.2 üzerine kurmalısınarkadaşlar rom sonrası şebeke gitti nasıl düzeltebilirim
Liquit smooth-carbon-cm10 bunlardan birini kullan cok hızlılar ,dedigin üc uygulamayıda kullanıyorum suan cm10 dayım kasma donma yoksa beyler
Ace 2 ye çok rom attım hertürlü ama bi zaman sonra çöktü kastı
Sizlerin yani en çok beğendiği......... oyun oynamıyorum yani sadece clash filan internet facebook whataspp filan bunlar 3 olunca çok kasıyo telefon yani sizden isteğim kullandığınız kasma donma en az yapan stabil romu söylermsin en çok kullanılan beğenen ismi yeterli yada kullandığoınız romu paylaşırsanzı sevinirim.. tşkkürşer
Sadece cm10 4.1.2 konu actım az once onaylanınca yüklersineyw kardeş cm10nu denicemde hangisiiyi 10, 10.1, 10.2 filanvar