Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

basatoguz

basatoguz

Üye
Gelistirici seceneklerinden acıyorsun rootu uygulamalar ve adb yap
Teşekkür ederim hallettim. Yalnız romda çok fazla takılmalar var. Sürekli programlarda yanıt vermiyor hatası çıkıyor bekle diyip devam ediyorum baya zaman kaybı.

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim hallettim. Yalnız romda çok fazla takılmalar var. Sürekli programlarda yanıt vermiyor hatası çıkıyor bekle diyip devam ediyorum baya zaman kaybı.
rom daha alpha sürüm o yüzden hata ile karşılaşmanız normal stabil sürüm çıkana kadar idare etmelisiniz
@ByBlaCl4 tamamdir, kurduktan sonra yorumlarini bekliyorum
kurdum iki romuda ikiside stabillik olarak cm 12 den farksız ancak aicp biraz daha özelleştirilebilir bi rom olduğu için daha hoşuma gitti birazdan konu açıcam :)

selimc35

Üye
Arkadaslar simdi bende ace 2 var telefonda soyke bir sorun var atiyorum telefon kapali sarj etdim %100 doldu telefonu acinca %90 gozukuyor birde teledonu %100 sarj edince 5dk icinde
birer birer sarj %84'e kadar dusuyor bu orjinal romlarda da ayni cm de de ayni oluyor bunun hakkinda bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Arkadaslar simdi bende ace 2 var telefonda soyke bir sorun var atiyorum telefon kapali sarj etdim %100 doldu telefonu acinca %90 gozukuyor birde teledonu %100 sarj edince 5dk icinde
birer birer sarj %84'e kadar dusuyor bu orjinal romlarda da ayni cm de de ayni oluyor bunun hakkinda bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Bataryan bitik değiştirmen gerek. Yeni bir batarya ile dene muhtemelen sorun çözülecek.

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Bataryan sorunludur baska batarya ile dene veya bataryayı kalibre etmeyi dene

• Beğen
Tepkiler: selimc35
alieroglu04

alieroglu04

Üye
hocam bende cwm 6.0.2.8 yüklü cm11 yüklemeye çalışıyorum ama sürekli status 7 veya status 6 hatası veriyor twrp yükleyeyim dedim onada aynı hatayı veriyor. Bi yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
hocam bende cwm 6.0.2.8 yüklü cm11 yüklemeye çalışıyorum ama sürekli status 7 veya status 6 hatası veriyor twrp yükleyeyim dedim onada aynı hatayı veriyor. Bi yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Stock 4.1.2 uzerine chrono kernel kurup bida yüklemeyi deneyin

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04
alieroglu04

alieroglu04

Üye
Stock 4.1.2 uzerine chrono kernel kurup bida yüklemeyi deneyin
Sağolun hocam gerek kalmadı. Orjinal JB 4.1.2 ye döndüm. Artık CM12 stabilleşsin onu yüklerim. Tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4

selimc35

Üye
Bataryayi kalibre etmek icin recoverye girdim -wipe batarrey stats- i bulamadim cm 12 nin kendi recoverysinde yok mu ?

ssschutzstaffel

Üye
arkadaşlar annemin Ace 2 telefonu aşırı donup, kullanılmaz hale geldiği için, rom atmak istiyorum tüm konulara baktım. Düzgün stabil Rom henuz rastlamadım hep bir eksikleri kaçınılmaz olarak çıkıyor ,memnun olanda, olmayanda var kullanıpda önerebileceğiniz, rom istiyorum.
SMS telefon whatapp facebook , kamera . Hepsi bundan ibaret, akıcı çalışsın yeter anneme.

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar annemin Ace 2 telefonu aşırı donup, kullanılmaz hale geldiği için, rom atmak istiyorum tüm konulara baktım. Düzgün stabil Rom henuz rastlamadım hep bir eksikleri kaçınılmaz olarak çıkıyor ,memnun olanda, olmayanda var kullanıpda önerebileceğiniz, rom istiyorum.
SMS telefon whatapp facebook , kamera . Hepsi bundan ibaret, akıcı çalışsın yeter anneme.
Cm11 yükle veya aosp 4.4.4 yükle

zencibitc

zencibitc

Üye
aosp 4.4.4 yüke bence cmden daha stabil

serkanxrap

serkanxrap

Üye
arkadaşlar uzun süre önce 4.4 romu kullanıyodum. daha sonra gb dönmüştüm onuda uzun süre kullanmıştım. daha sonra jb yüklemiştim ve bir süre sonra mobil veri gitti. mobil veri açık fakat yukarda ne 3g ne h gelmiyo. her türlü rom kurdum ama düzelmiyo. şimdi 5.1 rom var onda da aynı sorun var. 2.3 dönüyorum düzeliyo. ne yapmam gerekiyo acaba ?

Misafir

Stabil cm12 ne zaman çıkacak belli mi veya şuanki cm12 romda whatsapp facebook sms kamera vs. stabilmi ?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar uzun süre önce 4.4 romu kullanıyodum. daha sonra gb dönmüştüm onuda uzun süre kullanmıştım. daha sonra jb yüklemiştim ve bir süre sonra mobil veri gitti. mobil veri açık fakat yukarda ne 3g ne h gelmiyo. her türlü rom kurdum ama düzelmiyo. şimdi 5.1 rom var onda da aynı sorun var. 2.3 dönüyorum düzeliyo. ne yapmam gerekiyo acaba ?
2.3 kurup kiesten jb guncellemesi yap olmazsa servise ver cihazı
Stabil cm12 ne zaman çıkacak belli mi veya şuanki cm12 romda whatsapp facebook sms kamera vs. stabilmi ?
Stabil cm12 icin pek bi bilgi yok su anda

Misafir

Hm şuanki cm12 nasıl stabilliği falan cm11 kullanıyorum artık kasmaya başladı 6 aydır falan kullanıyordum ilk 3 ay falan stabildi sonradan kasmalar falan başladı cm12 ye geçeceğim fakat bilgi almadan geçmek istemiyorum

bedranaltog

Üye
Romu yukledim goruntulu konusma yapilmiyor nasil yapcam

Misafir

Romlarda görüntülü konuşma yoktur zaten hiçbirinde yok...
Cm12'yi yükledin sanırım nasıl stabillik durumu falan
GAPPS PAKETİ (YENİ-SLİM) YAZAN LİNK HATALI NERDEN İNDİRCEZ BAŞKA

cm12 son güncelleme olanı indirdim ona gre uygun