Seninde kandilin mübarek olsun knkKandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
Allah hepimizi hayırlısıyla RAMAZANA ulaştırsın inşallah
Romdan dolayı değildir yoksa bizdede öyle bi sorun olurdu bence bataryanı değistirmelisinBenim telin sarzi % 40 kala felan niye kapaniyor.Romdan dolayi mi oluyo anlamadimbu sorundan bi kurtulamadim
Knk kurulumu okudumda pek bisey anlamadım sen denedim mi bunu?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Knklar bana bunu türkçe yaparak anlatın
İyiymiş 17000 küsür puan aldı
Türkçe olsa denerim ama değilSeninde kandilin mübarek olsun knk
Romdan dolayı değildir yoksa bizdede öyle bi sorun olurdu bence bataryanı değistirmelisin
Knk kurulumu okudumda pek bisey anlamadım sen denedim mi bunu?
Türkçe olsa denerim ama değil

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
ama bu cümle çevirisi yapmıyo sadece kelime çevirisiama bu cümle çevirisi yapmıyo sadece kelime çevirisi
türkçe sonuçta 
Sayfada eski konularda cm11 var o kurulumu yaparsan olurHepinize merhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım.
Arkadaşlar ben cCyanogenMod12 5.1 en son sürümünü yükledim.
Bu romda yaşadığım sorunlar oyunlar da anlık kasmalar ve oyundan atmalar yaşıyorum vede en önemlisi ise çağrı geldiğinde 5 - 10 sn arasında ekran gelmiyor bu çok canımı sıkıyor.
Birde arkadaşlar romda ani olarak reset atmalar ve telefon açılırken çok uzun süre bekliyorum.Ekranda beyaz bir barın içinde (Android açılıyor 1/1 uygulaması optimize ediliyor) sürekli bu geliyor.
Açıksası rom güzel ama sıkıntılı ve cyanogenMod 11 4.4.4 geçmek istiyorum bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

S3 mininin diyer modellerine rom geliyor ace 2 için umudum 0 0 0nova ekibi facebookta new is coming diye birsey yazdi ama ne cikar guvememiyorum
diğer derken 8200 mı yoksa?S3 mininin diyer modellerine rom geliyor ace 2 için umudum 0 0 0
Yep. S3 mini value edition (8200Q)diğer derken 8200 mı yoksa?
Arkadaşlar ben 5.1 romunu yükledim ama içerisinde root yoktu sonradan kendim en son sürüm root yükledim uygulama yüklendi ama üstüne tıklayınca girmiyor ayrıca telefon kendinden geçiyor devre dışı bırakmadığın sürece sorun yaşanıyor rootu nasıl yapabileceğimi bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
Knk ona konu bile açıldıarkadaşlar cm11 sanırım güncellemişler yükledim pek bi şey göremedim bi bakın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama bence de fark yok sadece chrono kernel car okadar