Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

omerboz54

omerboz54

Üye
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
Allah hepimizi hayırlısıyla RAMAZANA ulaştırsın inşallah

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
Allah hepimizi hayırlısıyla RAMAZANA ulaştırsın inşallah
Seninde kandilin mübarek olsun knk
Benim telin sarzi % 40 kala felan niye kapaniyor.Romdan dolayi mi oluyo anlamadim :( bu sorundan bi kurtulamadim
Romdan dolayı değildir yoksa bizdede öyle bi sorun olurdu bence bataryanı değistirmelisin

Knklar bana bunu türkçe yaparak anlatın
İyiymiş 17000 küsür puan aldı
Knk kurulumu okudumda pek bisey anlamadım sen denedim mi bunu?

omerboz54

omerboz54

Üye
Seninde kandilin mübarek olsun knk

Romdan dolayı değildir yoksa bizdede öyle bi sorun olurdu bence bataryanı değistirmelisin

Knk kurulumu okudumda pek bisey anlamadım sen denedim mi bunu?
Türkçe olsa denerim ama değil

Darthasi

Üye
Hepinize merhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım.
Arkadaşlar ben cCyanogenMod12 5.1 en son sürümünü yükledim.
Bu romda yaşadığım sorunlar oyunlar da anlık kasmalar ve oyundan atmalar yaşıyorum vede en önemlisi ise çağrı geldiğinde 5 - 10 sn arasında ekran gelmiyor bu çok canımı sıkıyor.
Birde arkadaşlar romda ani olarak reset atmalar ve telefon açılırken çok uzun süre bekliyorum.Ekranda beyaz bir barın içinde (Android açılıyor 1/1 uygulaması optimize ediliyor) sürekli bu geliyor.
Açıksası rom güzel ama sıkıntılı ve cyanogenMod 11 4.4.4 geçmek istiyorum bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize merhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım.
Arkadaşlar ben cCyanogenMod12 5.1 en son sürümünü yükledim.
Bu romda yaşadığım sorunlar oyunlar da anlık kasmalar ve oyundan atmalar yaşıyorum vede en önemlisi ise çağrı geldiğinde 5 - 10 sn arasında ekran gelmiyor bu çok canımı sıkıyor.
Birde arkadaşlar romda ani olarak reset atmalar ve telefon açılırken çok uzun süre bekliyorum.Ekranda beyaz bir barın içinde (Android açılıyor 1/1 uygulaması optimize ediliyor) sürekli bu geliyor.
Açıksası rom güzel ama sıkıntılı ve cyanogenMod 11 4.4.4 geçmek istiyorum bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Sayfada eski konularda cm11 var o kurulumu yaparsan olur :)

omerboz54

omerboz54

Üye
Yokmj hala hareket

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Arkadaşlar bu arada cihaz kapalıyken (tamamen) şarj etmeme gibi bir sorunu yok şuan test ediyorum öle birşey yok bende :)

geku

Üye
Yok mu güncelleme :(

vaterfa

vaterfa

Üye
nova ekibi facebookta new is coming diye birsey yazdi ama ne cikar guvememiyorum

zencibitc

zencibitc

Üye
Arkadaşlar ben 5.1 romunu yükledim ama içerisinde root yoktu sonradan kendim en son sürüm root yükledim uygulama yüklendi ama üstüne tıklayınca girmiyor ayrıca telefon kendinden geçiyor devre dışı bırakmadığın sürece sorun yaşanıyor rootu nasıl yapabileceğimi bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben 5.1 romunu yükledim ama içerisinde root yoktu sonradan kendim en son sürüm root yükledim uygulama yüklendi ama üstüne tıklayınca girmiyor ayrıca telefon kendinden geçiyor devre dışı bırakmadığın sürece sorun yaşanıyor rootu nasıl yapabileceğimi bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

Romu baştan kur gelistiriciden root kısmını uygulamalar ve adb olarak seç root açılyo

geku

Üye
arkadaşlar cm11 sanırım güncellemişler yükledim pek bi şey göremedim bi bakın

omerboz54

omerboz54

Üye
arkadaşlar cm11 sanırım güncellemişler yükledim pek bi şey göremedim bi bakın
Knk ona konu bile açıldı :D ama bence de fark yok sadece chrono kernel car okadar

geku

Üye
Farkettim knka sadece chrono kernl var baska bi sey yok :( cm12 haber var mı