Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim oyun sürümü deil zaten o şuan liquidsmooth 3.2 kullanıyorum

Tamam buldum kardeşim saol yinede
Kardeşim şuan karasız kaldım android 5.1 geçmeyi düşünüyorum stabilmi peki ?
Kardeşim şuan geçtim 5.1 şuan telefonu rootlayabilirmiyiz ?
Ayarlardan gelistiriciye gir root dan uygulamalar yazan kısımdan uygulamalar ve adb yi sec

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Ayarlardan gelistiriciye gir root dan uygulamalar yazan kısımdan uygulamalar ve adb yi sec
kardeşim geliştirici seçenekleri yok şuan bende ?
tamam buldum
Sağol kardeşim
beyler geçmek isteyenler için sölüyorum kamera çalışıyor video çekiyorsunuz ama çektiğiniz video yeşil olarak gözüküyor ona göre

mamibaba5234

Üye
Beyler simdi yeni gelen sürümle ne gibi sorunlar giderildi ? Kullanmaya degermi .Ben paranoid 4.4.4 kullanoyorum

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Beyler simdi yeni gelen sürümle ne gibi sorunlar giderildi ? Kullanmaya degermi .Ben paranoid 4.4.4 kullanoyorum
Kardeşim ben şuan memnunum sana kalmış birazdan foto atarım

Şöle 2tane atiyim teldeydeyim o yüzden fazla atamadım

vaterfa

vaterfa

Üye
cm12 de calisam vpn varmi ben psiphon ve betterneti denedim ikiside calismiyor

geku

Üye
yeni sürüm gelmiş arkadaşlar 16.04.2015 sürümü

• Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4 ve omerboz54
omerboz54

omerboz54

Üye
Knk konuyu güncelle

• Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4

geku

Üye
ben hemen yükledim bu yeni sürümü video kadı yeşil bugu dışında bir şey göremedim kasma hiç yok neredeyse müzik video internete takılırken falan oyun performansono daha ölçmedim..
vpn sorunu hala devam ediyor maleseff bunu nasıl düzeltebilirim foruma baktım ama çok karışıktı bi şey anlamadım yardım edecek olan var mı ya :(

adanalı1

adanalı1

Üye
arkadas su arayüze bi el atsalar ne olacak anlamıyorum daha..

geku

Üye
aRAYÜZ DERKEN KARDEŞ ?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
ben hemen yükledim bu yeni sürümü video kadı yeşil bugu dışında bir şey göremedim kasma hiç yok neredeyse müzik video internete takılırken falan oyun performansono daha ölçmedim..
vpn sorunu hala devam ediyor maleseff bunu nasıl düzeltebilirim foruma baktım ama çok karışıktı bi şey anlamadım yardım edecek olan var mı ya :(
Vpn sorununu cözdüm ben konuya bak
Vpn sorununu cozdum
Pek bi sorun giderilmedi ancak stabilligi arttı romun
Konuya ekledim konu güncellendi
Knk konuyu güncelle

• Beğen
Tepkiler: geku
UçanOsman

UçanOsman

Üye
kardeşim eminmisin fotoğraflarda ayarlarda 2014 sürümü o ?

ahmetk74

Üye
Hangi romu tavsiye edersiniz beyler link atarsaniz iyi olur
[Kardeş "omerboz54, post: 7597558, member: 2562671"]Sen bilirsin ama ben carbon romdayım ace2 nutzerle baya stabil ve akıcı[/QUOTE]

Kardes kullandigin karbon ROM gaps ve kullandigin nutzerkernelin linkini atarmisin sana zahmet bulamadim da yanlis şeyi yüklemek istemiyor

omerboz54

omerboz54

Üye
Hangi romu tavsiye edersiniz beyler link atarsaniz iyi olur
[Kardeş "omerboz54, post: 7597558, member: 2562671"]Sen bilirsin ama ben carbon romdayım ace2 nutzerle baya stabil ve akıcı

Kardes kullandigin karbon ROM gaps ve kullandigin nutzerkernelin linkini atarmisin sana zahmet bulamadim da yanlis şeyi yüklemek istemiyor[/QUOTE]
Bende forum android.pl den buldum link yok malesef
Al bu rom

Al buda gapps

ahmetk74

Üye
Eyw

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Beyler video kaydetme sorunu ortadan kalkıyo cozdum sorunu

Bu uygulamadan video kaydedin kaydedilyo

• Beğen
Tepkiler: omerboz54

geku

Üye
google playdan istediğiniz kamera uyglamasını indirin hem video hem fotoğrafta zerre kadar sorun yok rom iyi çalışıyor şarj perforansı ise süper conservative ve fiops ikilisiyle harika tabi oyun oynadığınız zaman performance ve sioplus yapın çekirdek hızlarınıda 1200 yapın tamamdr
kardeşim eminmisin fotoğraflarda ayarlarda 2014 sürümü o ?

kardeşim o yorum yapanların tarii herhalde rom güncel 16.04.2015 tarihinde
#ByBlaCk4 konuya baktım vallahi yapamadım biraz daha detaylı olarak anlatablir misin çünnkü ext4 ile f2fs çekirdek türleri kaamı karıştırıyor genelde R.22 chrono çekirdekleri f2fs formatında bizim cm12 ise ext4 formatında nasıl yapam
#ByBlaCk4 chrono R.2.22.5 kernelini indirip yükledim telefon yarı brick oldu açılıp kapanıyor detaylı anlatabilir misin kardeşim kaç kişinini telefonu brick olmuştur şimdi :)

omerboz54

omerboz54

Üye
Bende bi sorun olmadı

geku

Üye
Kurulumu nasil yaptin omer

omerboz54

omerboz54

Üye
Dediği gibi yaptım