Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

geku

Üye
Bu rom s5 icin sanirim res. Romu
Verdigin linke baktim omer s 5 icinmis
12 cm 14.5.2015 ekran sorunu yok ekran ve ışıklar sekmesinden uyarlanan parlaklığı kapatın olur sorun yokyani
VPN çalışmıyor
pry wifi kullanarak 3 sn de mac adresinizi değiştirebilirsiniz anonomlik açısından istiyorsanız tabi diğer gereksiz proglara gerek yok
balacmartta mevcut apk

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
1.2gh ile stabil mi ve bende parkalıl değiştiriyo sizde olmuyomu

Knk nfs yi maxtamı oynadın minimumdamı
Beyler 5.1 ace 2 ?!?!?!?!?!?
resurrection remix ??
beyler yeni kernel buldum
Cm11 ama
Nfs mw de max min ayarı yok yada ben bulamadım kasma yok nfs de
Beyler lollipopta vpn calısmamasının sebebi chrono kernel kullanmasından kaynaklanıyormus.cm11 de chrono kernel kurdum vpn calısmadı ordan anladım

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Beyler lollipopta vpn calısmamasının sebebi chrono kernel kullanmasından kaynaklanıyormus.cm11 de chrono kernel kurdum vpn calısmadı ordan anladım
Ben de diyom niye vpn kullanamıyom chronoyla ne alakası var ki ya :(
( hâlâ cm11 )

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
1.2gh ile stabil mi ve bende parkalıl değiştiriyo sizde olmuyomu

Knk nfs yi maxtamı oynadın minimumdamı
Beyler 5.1 ace 2 ?!?!?!?!?!?
resurrection remix ??
beyler yeni kernel buldum
Cm11 ama
nasıl denedin mi?

HULK01

HULK01

Üye
Gapps linkler kırık

omerboz54

omerboz54

Üye
Max olduğunu anlamak için arabaya bak arabanın üstündeki tavan grafikleri hareketliyse max tır hareketsiz(sağ sola kayma hariç) se o zaman minumumdur semde araba tavanı ileri doğru gidiyomuydu
nasıl denedin mi?
Kerneli denemedim suan ace2nutzer kerneldeyim son sürümdeki

UçanOsman

UçanOsman

Üye
black sen bilgili bir arkadaşa benziyorsun ben LiquidSmooth 3.2 kullanıyorum sürüm kitkat 4.4.4 bana bir gapps önerirmisin ben bulamadımda

omerboz54

omerboz54

Üye
Lq
black sen bilgili bir arkadaşa benziyorsun ben LiquidSmooth 3.2 kullanıyorum sürüm kitkat 4.4.4 bana bir gapps önerirmisin ben bulamadımda
3.2 o kadar stabil değil sana 3.1 i yada carbon romu öneririm

omerboz54

omerboz54

Üye
telefona göre bence değişiklilik gösterebilir gappsı indirdikten sonra mc5de test edeceğim
Mc5 suan ace 2 nin her romunda kasma yapıyor minimda dahi ama sorun oyun kaynaklı oyunun ilk sürümü böyle değildi bence birazdaha bekle sorunlar giderilsin

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Mc5 suan ace 2 nin her romunda kasma yapıyor minimda dahi ama sorun oyun kaynaklı oyunun ilk sürümü böyle değildi bence birazdaha bekle sorunlar giderilsin
cm10 romundayken indirip bir oynama şansım oldu ilk bölümde kasma yapmadan oynadım

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Max olduğunu anlamak için arabaya bak arabanın üstündeki tavan grafikleri hareketliyse max tır hareketsiz(sağ sola kayma hariç) se o zaman minumumdur semde araba tavanı ileri doğru gidiyomuydu

Kerneli denemedim suan ace2nutzer kerneldeyim son sürümdeki
Max o halde

Ben mc5 playde gecen ücretsiz diye indirip biraz oynadım ve karma falan pek olmadı arada takılma oldu ancak fazla deildi

omerboz54

omerboz54

Üye
Max o halde

Ben mc5 playde gecen ücretsiz diye indirip biraz oynadım ve karma falan pek olmadı arada takılma oldu ancak fazla deildi
Bende deligibi kasıyodu
Max o halde

Bende deligibi kasıyodu