Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

e.piker

e.piker

Üye

Eyvallah kardeşim. Galaxy ace 2 kullanıyordum normalde ancak Discovery 2 Mini geçti elime artık onu kullanacağım. Kamera uygulaması çok kötü. CM'nin kamerası çok daha güzeldi ben de discovery'ye de yükleyeyim dedim ancak çalışmadı. Sanırım saece CM romlarda çalışıyor

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim. Galaxy ace 2 kullanıyordum normalde ancak Discovery 2 Mini geçti elime artık onu kullanacağım. Kamera uygulaması çok kötü. CM'nin kamerası çok daha güzeldi ben de discovery'ye de yükleyeyim dedim ancak çalışmadı. Sanırım saece CM romlarda çalışıyor
Aynen kardeşim sadece cm

ortak42

ortak42

Üye
Arkadaşlar annem kullanıyor cm11 nova kurulu ama siyah ekran bugu deli etti heralde tüm 4.4.4 te varmış ne yapabilirim tuş aciyon ve siyah ekranla karsilasiyom valla bıktırdı yokmu siyah ekransiz sorunsuz rom faceye watsapa sorunsuz giren hafiza sorunu cekmiyeceğimiz?

vaterfa

vaterfa

Üye
@ortak42 o sorun o kadar onemli bisey degil ki ekrani acop kapayinca duzeliyor

ortak42

ortak42

Üye
@ortak42 o sorun o kadar onemli bisey degil ki ekrani acop kapayinca duzeliyor
ekranı 15 kere falan açık kapayınca belki geliyor sarjda ise hiç gelmiyor chrono kernel flashladım bide onu deneyim..

geku

Üye
Arkadaslar gelmedi mi bizim cm12 ya ne zaman gelecek ???

vaterfa

vaterfa

Üye
@ortak42 bendeyken bi kere acip kapamak yeterli oluyor, ayji sorun mu acaba yukardam asagi gri cizgiler olusuyormu sende de

ortak42

ortak42

Üye
@ortak42 bendeyken bi kere acip kapamak yeterli oluyor, ayji sorun mu acaba yukardam asagi gri cizgiler olusuyormu sende de
Hayir direk siyah ekran chrono kernel attim bakalm simdi yok gibi

vaterfa

vaterfa

Üye
oyle bi sorunla karsilasmadim ben stock kernelde dedigim gibi o sekil bi hal alinca orta tarafta dijey gri cizgiler olusuyor

delimatkap

delimatkap

Üye
Arkadaşlar ben yüklemiştim donma,kasma,takılma çok var.Minecraft PE'yi çok rahat oynuyordum Lollipopu atınca oyun sürekli kasıyordu oynanmıyordum.Tavsiyem bu romu yüklemeyin!

omerboz54

omerboz54

Üye
Hey beyler güncelleme geldi bea 4/10
5.1 gelmiş deneyin

• Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4
omerboz54

omerboz54

Üye
Deneyen varmı

geku

Üye
Ben denedim dun gece saat 4 ten berikullaniyorum bu sefer gercekten iyi yapmislar hakkini vermisler
Kasma donma falan hic yok cok akici ve rahat

omerboz54

omerboz54

Üye
Ben denedim dun gece saat 4 ten berikullaniyorum bu sefer gercekten iyi yapmislar hakkini vermisler
Kasma donma falan hic yok cok akici ve rahat
Oyunlar nası atma donma varmı
Bide senden bir iyilik isticem bi oyunu denermisin
Castle clash
Clash of clans
Boom beach
Aralarından ilk olanı yada hepsini denersen sevinirim çok önemli

delimatkap

delimatkap

Üye
Google Play Storeye girilmiyor,kimlik doğrulama hatası alıyorum.

delimatkap

delimatkap

Üye
Teli yeniden baslat

Sorun yok kardeşim yeni gapps indirdim flaşladım sorun çözüldü.Dahili hafıza değişmiyor arkadaşın verdiği dosyayı flaşladım olmadı bu seferde her şey 0 (sıfır) gözüküyor.

Edit ; Nasıl root atacağız buna bilen var mı ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Beyler romda parlaklık sorunlu ve vpn calısmıyor ve ilk acılıs cok uzun.swap yapmak isteyenler ilk 5.0.2 lollipop kursun daha sonra wipe cache yapıp romu kursun gappsı kursun ve swap dosyasını kursun acılıs biraz uzun surebilir

Root icinse gelistiriciye girip root kısmına basıp uygulamalar ve adb yi secin
Oyunlar nası atma donma varmı
Bide senden bir iyilik isticem bi oyunu denermisin
Castle clash
Clash of clans
Boom beach
Aralarından ilk olanı yada hepsini denersen sevinirim çok önemli
Clash of clans kastı bende gta sa da kastı

omerboz54

omerboz54

Üye
Beyler romda parlaklık sorunlu ve vpn calısmıyor ve ilk acılıs cok uzun.swap yapmak isteyenler ilk 5.0.2 lollipop kursun daha sonra wipe cache yapıp romu kursun gappsı kursun ve swap dosyasını kursun acılıs biraz uzun surebilir

Root icinse gelistiriciye girip root kısmına basıp uygulamalar ve adb yi secin

Clash of clans kastı bende gta sa da kastı
Knk ben dedikleri yapmadım ama ALLAH'A ŞÜKÜR bi sorun olmadı
Rom adam olmuş şuan kullanılabilir durumda

• Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4