ortak42
Üye
son kez soruyum birdaha yükleme şansım yok hemen şimdi yapacam nova mı bu mu?
son kez soruyum birdaha yükleme şansım yok hemen şimdi yapacam nova mı bu mu?
Rom güncellendi(Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
Daha kurmadım ama suan indiriyom kurunca yazarımKnk nası rom
Aynen bendede oyle sebebini anlamadım?Ekran Parlakligini degistiremiyrm hep ayni ayarda sanirim sorunlu cok yuksek parlakligi dusmuyor.
Ekran parlakligini degismiyor malesef sanirim sorunlu
Aynen cm11 e devamRom bugudur bendede aynı
Malesef o zaman cm11 e devam
Arkadaslar cm11 lquit smot kurdum ama geri aliskin oldugum nova cm11 e dondurmek istedim stock jb yaptim cwm den flaslamaya calisiyorum hata veriyor romu flaslamiyor neden sizce ? Bide root yapmadan flaslamaya calistimAynen cm11 e devam
Ekean resimleri atarmısın acilBeyler hic kimse Paranoid 4.4.4 kullanmiyo.tam 4 aydir kullaniyim oyun acisindan performansi cok iyi sarkida cik guzel dinleniyo.
Buda rom:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada al son sürüm 4.6Beyler hic kimse Paranoid 4.4.4 kullanmiyo.tam 4 aydir kullaniyim oyun acisindan performansi cok iyi sarkida cik guzel dinleniyo.
Buda rom:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu cm11 i deneArkadaşlar bu tuş kilidini açınca siyah ekranda kalma hatasının çözümü yok mu? Bıktırdıydı şimdi anneme yükledim hala aynı o hata var yok mu çaresi? Not ace2 nutzer kernel yaptim
Pek etkisi olmaz ama dene istersenLiquidSmouth kullanıyorum ancak sanki diğer romlara göre ram tüketimi fazla geldi bana. Örneğin altta sadece facebookk ve Whatsapp açııkkken ram 490-499 mb civarında yiyor. Haliyle kasılmalar oluyor. Sizde de var mı böyle bir durum? Daha küçük gapps kullansametki eder mi acaba?
Bu cm11 i deneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben 2 hafta falan kullandım ve memnundum su an lollipoptayım birazdan bende yuklicem bunu
Pek etkisi olmaz ama dene istersen