Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

omerboz54

omerboz54

Üye
Bu
Lq 3.1

• Beğen
Tepkiler: ortak42

geku

Üye
Hadi be nova hadi.....

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Rom güncellendi( )

• Beğen
Tepkiler: omerboz54
ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Daha kurmadım ama suan indiriyom kurunca yazarım
Yeni guncellemeyi kurdum hızı normal sorusu olan varsa yazsın
Son guncellemede vpn hala calısmıyor ve kurulum aroma installer ile yapılmıs performans olarak iyi 13.340 aldı antutudan sadece video kaydedici hala sorunlu

geku

Üye
Ekran Parlakligini degistiremiyrm hep ayni ayarda sanirim sorunlu cok yuksek parlakligi dusmuyor.
Ekran parlakligini degismiyor malesef sanirim sorunlu

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Parlakligini degistiremiyrm hep ayni ayarda sanirim sorunlu cok yuksek parlakligi dusmuyor.
Ekran parlakligini degismiyor malesef sanirim sorunlu
Aynen bendede oyle sebebini anlamadım?

omerboz54

omerboz54

Üye
Rom bugudur bendede aynı
Malesef o zaman cm11 e devam

ortak42

ortak42

Üye
Aynen cm11 e devam
Arkadaslar cm11 lquit smot kurdum ama geri aliskin oldugum nova cm11 e dondurmek istedim stock jb yaptim cwm den flaslamaya calisiyorum hata veriyor romu flaslamiyor neden sizce ? Bide root yapmadan flaslamaya calistim

omerboz54

omerboz54

Üye
Robot yapmadan ROM flash laman imkansız rootla ve çam yükle öyle flashla
Beyler bana adam gibi oyun oynamalık ve müzik dinlemelik ROM önerirmisiniz

• Beğen

geku

Üye
Nova adresinden cm11 un son sürümünü indir yüklendikten sonra xda da ace nutzer kerneli var 20.03.2015 ext4 kernl diye indir ve flash la

mamibaba5234

Üye
Beyler hic kimse Paranoid 4.4.4 kullanmiyo.tam 4 aydir kullaniyim oyun acisindan performansi cok iyi sarkida cik guzel dinleniyo.
Buda rom:

omerboz54

omerboz54

Üye
Beyler hic kimse Paranoid 4.4.4 kullanmiyo.tam 4 aydir kullaniyim oyun acisindan performansi cok iyi sarkida cik guzel dinleniyo.
Buda rom:
Ekean resimleri atarmısın acil
Buda rom:
Bu arada al son sürüm 4.6

e.piker

e.piker

Üye
LiquidSmouth kullanıyorum ancak sanki diğer romlara göre ram tüketimi fazla geldi bana. Örneğin altta sadece facebookk ve Whatsapp açııkkken ram 490-499 mb civarında yiyor. Haliyle kasılmalar oluyor. Sizde de var mı böyle bir durum? Daha küçük gapps kullansametki eder mi acaba?

ortak42

ortak42

Üye
Arkadaşlar bu tuş kilidini açınca siyah ekranda kalma hatasının çözümü yok mu? Bıktırdıydı şimdi anneme yükledim hala aynı o hata var yok mu çaresi? Not ace2 nutzer kernel yaptim

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu tuş kilidini açınca siyah ekranda kalma hatasının çözümü yok mu? Bıktırdıydı şimdi anneme yükledim hala aynı o hata var yok mu çaresi? Not ace2 nutzer kernel yaptim
Bu cm11 i dene ben 2 hafta falan kullandım ve memnundum su an lollipoptayım birazdan bende yuklicem bunu

• Beğen
omerboz54

omerboz54

Üye
LiquidSmouth kullanıyorum ancak sanki diğer romlara göre ram tüketimi fazla geldi bana. Örneğin altta sadece facebookk ve Whatsapp açııkkken ram 490-499 mb civarında yiyor. Haliyle kasılmalar oluyor. Sizde de var mı böyle bir durum? Daha küçük gapps kullansametki eder mi acaba?
Pek etkisi olmaz ama dene istersen