Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

omerboz54

omerboz54

Üye
Cm12 kullananlar bi oyunu test edebilirlermi acaba oyunlar
Clash of clans
Castle clash
Boom beach
Kasma donma veya kapanma varsa söyleyin arkadaşlar ona göre yeniden yüklicem
tsk ederim kardes... cm 12 nin oyun sorunnuna su an buldugum cozum oyunlari apk. seklinde indirip kurmaniz lazim google playden indirirseniz acmiyor oyundan atiyor... internetten apk seklinde indirip kurulumu yapin oyunlar aciliyor ve gayet akicida oluyor
Peki şu oyunlarıda denermisin

mamibaba5234

Üye
Beyler bu anlaticagim 4.4.4 icindir.ama kendi tarafimca lolipopda denedim oldu.Hafiza deistirmek isteyenler bu videodaki seylerin aynisini yapin.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

geku

Üye
clash of clans
castle clash
contract killer 2
asphalt 8
dead target gibi oyunlari denedim hic bi sorun yok google playden degil ama internetten apk indirerek yukledim

• Beğen
Tepkiler: omerboz54
omerboz54

omerboz54

Üye
clash of clans
castle clash
contract killer 2
asphalt 8
dead target gibi oyunlari denedim hic bi sorun yok google playden degil ama internetten apk indirerek yukledim
Azda olsan donma yok dimi
Beyler ben liquidsmooth 3.2 yi yükledim wifi kendimi arada kapatıp açıyor nedeni nedir
Ve çözümü nedir

The Nyks

The Nyks

Üye
Bende olmuyor liquid yüklü tasarruf modu açıksa kapa

geku

Üye
contract killer 2 yi cok fazla oynayinca oyundan atiyior bu rom ile ilgili degil sanirim cunku kardesjmin tabletinde fazla oynayinca oyundan atiyor

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
ben demiştim beyler daha cok bekleriz diye

mustafa1447

mustafa1447

Üye
Firefox ta çalismiyor.cokme habercisi cikiyor.

mustafa1447

mustafa1447

Üye
Liquid de tasarruf modu mu var güzel çalışıyor mu stabil mi oyin performansı nasıl? Bide şarj süresi :)
Evet liquid de tasarruf modu var,güzel bi şeye benziyo fakat kamera calismiyor (Gapps yüklü degil)

• Beğen
Tepkiler: ortak42
BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
liqıid kamera normalde calıiıyor

• Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4

geku

Üye
bu guncelleme gelmicek mi ya 10 gun oldu :(
arkadaslar ace 2 icin liquid smooth mu crsytal pa mi hangisi daha guzel sarj performans bakimindan ??

The Nyks

The Nyks

Üye
Bence Liquid Smooth

zencibitc

zencibitc

Üye
Sonunda kurtuldum ace 2 den ...

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
herkese ufak bir sorum olucak.birkaç gün önce ace 2 cihazıma cm10.1 kurdum internette gezerken cihazımda birden bir yavaşlama oldugunu farkettim ve birkaç oyuna girdim baktım cihazımın stabilliği bozulmuş.artık eskisi kadar hızlı değil cihazım çok kasmalar oluyor.cm11 e döndüm hala kasıyor cm12de de kasıyor.ne yapmalıyım cihazı alalı daha bir yıl olmuyor?

omerboz54

omerboz54

Üye
herkese ufak bir sorum olucak.birkaç gün önce ace 2 cihazıma cm10.1 kurdum internette gezerken cihazımda birden bir yavaşlama oldugunu farkettim ve birkaç oyuna girdim baktım cihazımın stabilliği bozulmuş.artık eskisi kadar hızlı değil cihazım çok kasmalar oluyor.cm11 e döndüm hala kasıyor cm12de de kasıyor.ne yapmalıyım cihazı alalı daha bir yıl olmuyor?
Bende de oldu o neden bilmiyorum stock roma dön ve cm11 ve yükle sakın cm12 son güncellemeyi yükleme

zencibitc

zencibitc

Üye
O kasmayı çözmek için format system yapıp oyle kur romları kendi hafızası ve sd karttaki android dosyalarını sil onlarda çöp