selefkia33
Üye
Arkadaşım tabiki 1.2 ye yüklicek o ana sistem hafızası dahili belleklerin yeri değiştirile bilir sadece 1.1 olan değişir 1.2 olan değil o apk ların ve sistem apklarının kurulum yeridir oraya dokunulmazArkadaslar merhaba.Cm 12.1 yukledim ilk sayfadaki dosyayi flasladim hafiza yerleri degisti gosteriyor ama tum uygulamalari yine dahili bellege kuruyor.hafiza kartina yuklemiyor.cm 11 de de ayni sorunu yasadim degisti gosteriyor ama 1.2 gb dahili bellege yukluyor.yukardaki root u yaptim ,uygulamalardan depolama yerini degistirdim olmadi baska yontemi nedir.Yardimci olursaniz sevinirim.
Tesekkur eferim yalniz programin bir kisim dosyalarini oraya atiyor mesela 50 mb ise yaklasik yaridi 1.2 gb olan dahili bellek yarisi hafiza karti buda bellegi dolduruyor basks birsey yapilamaz miArkadaşım tabiki 1.2 ye yüklicek o ana sistem hafızası dahili belleklerin yeri değiştirile bilir sadece 1.1 olan değişir 1.2 olan değil o apk ların ve sistem apklarının kurulum yeridir oraya dokunulmaz
Yoksa hafıza kartını çıkafınca tel şase olur
Sitede chrono kernel mevcutBende Cyanogenmod 10.2 4.3.1 Jelly Bean rom yüklü işlemciyi OC yapmak istiyorum nasıl yapabilirim kernel linkini atabilirmisiniz bana uygun ?
Kardesim istersen uygulama bellegini yaklasık 3 gb yapabilirsin ancak bunu yaparsan stock roma dönerken pit dosyasıyla dönmen gerekir link atabilirimTesekkur eferim yalniz programin bir kisim dosyalarini oraya atiyor mesela 50 mb ise yaklasik yaridi 1.2 gb olan dahili bellek yarisi hafiza karti buda bellegi dolduruyor basks birsey yapilamaz mi
Ben cm11 ve cm12.1 de o oyunu oynayıp bitirdim hic bi sıkıntı olmadıArkadaşlar Need for speed most wanted oyununda kontolleri telefonu sağa sola yatırarak yaptım ama araba hep sola doğru gidiyor duvara çarpıyor ? Sizde de oluyor mu ? Yardımcı olurmusunuz ?
Lollipop romlarda güc tasarrufunu acıp telefondan sadece arama yaparsan cok uzun sure kullanabilirsinÖZÜR DİLERİM Konu ile alakalı değil ama sizin bildiğiniz veya kullandığınız batarya ömrü uzun olan rom varmı sadece pil ömrü uzun olsun yeter
Saol tavsiye için kardeşim Allah sizden razı olsun anında cevap verionuz diğer forumlar gibi 2 saat beklemioz cevap için =)Lollipop romlarda güc tasarrufunu acıp telefondan sadece arama yaparsan cok uzun sure kullanabilirsin
Önemli değil kardeşimSaol tavsiye için kardeşim Allah sizden razı olsun anında cevap verionuz diğer forumlar gibi 2 saat beklemioz cevap için =)
saolun öneriniz için deneyeceğim İnşallahMahdi romlardada baya pil tasarrüfü var
Nasıl uygulama hafızasını 3gb yapabilirim.Sitede chrono kernel mevcut
Kardesim istersen uygulama bellegini yaklasık 3 gb yapabilirsin ancak bunu yaparsan stock roma dönerken pit dosyasıyla dönmen gerekir link atabilirim
LinkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben cm11 ve cm12.1 de o oyunu oynayıp bitirdim hic bi sıkıntı olmadı
Oyun sürümüm 1.0.47
Rom kurcaksan stock jb uzerine kurmalısınBende Cwm yok ace 2 için baktım ama yok!!! Yardımcı olun
Bende Cwm yok ace 2 için baktım ama yok!!! Yardımcı olun
Ace 2 2.3.6
Nasıl uygulama hafızasını 3gb yapabilirim.
Rom kurcaksan stock jb uzerine kurmalısın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu indir cwmden flasla advanced den reboot recovery yap tekrar cwm açılınca mount storageden format system data cache sdcard0 yap daha sonra romu kur reboot yap 3gb uygulama hafızan olur eger stock roma donceksen pit dosyası ile stock romu yukle
Aynen orjinal guncelleme stock jb oluyoPeki ya yazılım güncelleme deki jb stok mu?
Konu guncellendiRomdan hala haber yokmu beyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?