Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

şu bahsettiğin romu yüklemek istiyorum.. bu rom için gerekli olan cwm, rom, rot ve gogle aps dosyalarının linkini verebilir misin?

şu bahsettiğin romu yüklemek istiyorum.. bu rom için gerekli olan cwm, rom, rot ve gogle aps dosyalarının linkini verebilir misin?
Hepsi normal olsun sadece nova ace 2 için çıkardığı 15.12.2014 tarihli romu indir kur yeter

Hepsi normal olsun sadece nova ace 2 için çıkardığı 15.12.2014 tarihli romu indir kur yeter

hepsini buldum indirdim. yalnız 4.4.4 için rot dosyası bulamadım.. bulduklarım hep 4.1.2.. 4.4.4 için link verebilir misin?

hımm.. bende neden bulamadım diyorum.. teşekkür ederim..

Beyler nova romu üzerine nova eomu kurucam herhangi bir reset atmama gerek tok biliyorum ama yeniden gapps flashlamama gerek varmı

şu kitkatta ahize sesini yükseltmenin bir çözüm yolu varmi acaba konusurken karsi tarafin sesi az geliyor stock roma gore

ben aradigimda ses gayet yuksek fakat gelen aramalarda durum boyle

e.piker

Üye
2 gün önce 0315 lolipopu kurdum telefonuma ve şimdilik gayet memnunum. Video kayıt ettikten sonra yeşil görüntü sorunu hala devam ediyor ancak menü geçişleri uygulama geçişleri vb. çok akıcı.Gündelik hayatta aslında rahatlıkla kullanılabilecek bir sürüm gibi geldi bana.
Az önce Antutu testi yaptım ve Sonuç 10567 çıktı. Biraz daha yüksek bekliyordum. Ayrıca play den indirme işlemi diğer romlara göre biraz fazla zaman alıyor ve ara sıra indirme yaparken kendiliğinden kapanıyor. Diğer gözlemlerimi de ara ara yazacağım. Bence görsellik açısından gayet başarılı olduğu ve ufak tefek sıkıntılar olduğu çin kullanılabilir bir rom olmuş.

Tepkiler: ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Son guncelleme bende 14.000 civarı alıyodu

Yakında poliswodka verir

Tepkiler: geku ve ByBlaCk4

geku

Üye
Kesin bi tarih var mi omer

Kesin tarih yok malesef ama polişwodga biraz bekleyip ole veriyo sadece ace 2 için çalışmadığından dolayı

slm. şuan cm 11 kullanıyorum. artık iyice şişti resetlemek yerine bu sürüm dikkatimi çekti yüklemek istedim, yükleyenler memnun galiba. ilk sayfadan hangi sürümü yüklemeliyim. tsk.

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
slm. şuan cm 11 kullanıyorum. artık iyice şişti resetlemek yerine bu sürüm dikkatimi çekti yüklemek istedim, yükleyenler memnun galiba. ilk sayfadan hangi sürümü yüklemeliyim. tsk.
En son surumu yukle 3.3.15