ByBlaCk4
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bunu denedim cozum olmadı ama yinede saolO kasmayı çözmek için format system yapıp oyle kur romları kendi hafızası ve sd karttaki android dosyalarını sil onlarda çöp
Stock jb mi?Bende de oldu o neden bilmiyorum stock roma dön ve cm11 ve yükle sakın cm12 son güncellemeyi yükleme
EvetBunu denedim cozum olmadı ama yinede saol
Stock jb mi?
Saol
Romu tekrar flashla ve bu sefer farklı bur gapps kullan belki çözülürgelmedimi guncelleme hadi be cm12...
arkadaslar luqiud smoot yukledim gayet iyi ve guzeldi fakat biri beni aradiginda ses geliyor ama ekran kapali acolmiyor telefon 4 5 saniye sonra gosteriyor kimin aradigini bu neden boyle cozumu var midir ??
Üç parçalı tam stock'a geç anca çözülür sonra stock jb yüklersin
Jb ye gecip yapınca cihaz biraz daha iyi oldu ama bunuda denicem saolÜç parçalı tam stock'a geç anca çözülür sonra stock jb yüklersin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beyler biri şu romu denesin ben deneyemiyorum ama romun boyutu 624 mb bindeneyin beyler
Sayfa linki bulduğum sayfa
Flaslanabiliyormu bu rom zip halinde čünkiMh1 romu bende var calısıyor
Zipten cıkar odinden yukleFlaslanabiliyormu bu rom zip halinde čünki
Miui ayarlari var orada ondan rootu accanOkey ama iyi site her ülkenin romları var
Yardım edin benim ingilicçe zayıf anlamadım
Bide bayblack miui yeni versiyon bu galibaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beyler son versiyonu yükledim root patatez oldu yardım edin
Cm12 de hata verdi miui rezalet otesi performans veriyo açılırken kasıyo hiç çekilmez romMiui ayarlari var orada ondan rootu accan
Komple rom çöktühadi be cm12 gel artikkkk(((
[Kernel] Chrono kernel R2.16.2 | Samsung Galaxy Ace
S5830, S5830i, Ace II | XDA Forums
Yardım edin benim ingilicçe zayıf anlamadım
yükleme telefon yari brick olur
Aosb var ama youtube video oynatamıyo cm11 zaten ölü yani teli kır gitsin diyesim varLiquid Dışında Rom öneren ?
Aosb var ama youtube video oynatamıyo cm11 zaten ölü yani teli kır gitsin diyesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?