ByBlaCk4 Üye Konu Sahibi vaterfa' Alıntı: Dun gece bisey yazamadim eski roma gecmekle mesguldum, xposed calismiyosmus ya lollipopta o yuzden geri dondum swap dosyası bu : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız en güncel de dosyası da bu : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız orjinal konusunu da burdan takip edebilirsiniz : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu linklerin hepsi konuda mevcut omerboz54' Alıntı: Ortalama Genişletmek için tıkla ... Gl tools isimli grafik düzenleyici program lollipop da çalısıyor.Oyun performansı kötü olsada(iyi de olabilir) bu programla daha iyi yapılabilir
vaterfa' Alıntı: Dun gece bisey yazamadim eski roma gecmekle mesguldum, xposed calismiyosmus ya lollipopta o yuzden geri dondum swap dosyası bu : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız en güncel de dosyası da bu : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız orjinal konusunu da burdan takip edebilirsiniz : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu linklerin hepsi konuda mevcut omerboz54' Alıntı: Ortalama Genişletmek için tıkla ... Gl tools isimli grafik düzenleyici program lollipop da çalısıyor.Oyun performansı kötü olsada(iyi de olabilir) bu programla daha iyi yapılabilir
omerboz54 Üye ByBlaCk4' Alıntı: Bu linklerin hepsi konuda mevcut Gl tools isimli grafik düzenleyici program lollipop da çalısıyor.Oyun performansı kötü olsada(iyi de olabilir) bu programla daha iyi yapılabilir Genişletmek için tıkla ... Ayarları verirmisin
ByBlaCk4' Alıntı: Bu linklerin hepsi konuda mevcut Gl tools isimli grafik düzenleyici program lollipop da çalısıyor.Oyun performansı kötü olsada(iyi de olabilir) bu programla daha iyi yapılabilir Genişletmek için tıkla ... Ayarları verirmisin
vaterfa Üye @Birisi510 ozet gecicek olursak taktigimiz hafixa kartini telefonun dahili hafiza karti olarak gosterme islemi
@Birisi510 ozet gecicek olursak taktigimiz hafixa kartini telefonun dahili hafiza karti olarak gosterme islemi
cenk.B Üye Arkadaşlar CM12 yi nasıl rootlayacağımızı anlayamadım rootlarsanız lag sorununda Seeder adlı programı tavsiye ederim nasıl yaptığınızı gösterseniz ?
Arkadaşlar CM12 yi nasıl rootlayacağımızı anlayamadım rootlarsanız lag sorununda Seeder adlı programı tavsiye ederim nasıl yaptığınızı gösterseniz ?
vaterfa Üye cm12 kurulumunda yuklenen recoverynin menusunden root islemi yapilabiliyor, marketten superuser veya supersu yu indirince root kontrol edilir hale gelir ama lag yok cm 12 seeder e ihtiyac oldugunu sanmiyorum
cm12 kurulumunda yuklenen recoverynin menusunden root islemi yapilabiliyor, marketten superuser veya supersu yu indirince root kontrol edilir hale gelir ama lag yok cm 12 seeder e ihtiyac oldugunu sanmiyorum
Birisi510 Üye vaterfa' Alıntı: @Birisi510 ozet gecicek olursak taktigimiz hafixa kartini telefonun dahili hafiza karti olarak gosterme islemi Genişletmek için tıkla ... Anladım. Bir de bu işlem Vold.fsatp dosyasını değiştirerekte oluyor galiba.
vaterfa' Alıntı: @Birisi510 ozet gecicek olursak taktigimiz hafixa kartini telefonun dahili hafiza karti olarak gosterme islemi Genişletmek için tıkla ... Anladım. Bir de bu işlem Vold.fsatp dosyasını değiştirerekte oluyor galiba.
omerboz54 Üye Birisi510' Alıntı: Anladım. Bir de bu işlem Vold.fsatp dosyasını değiştirerekte oluyor galiba. Genişletmek için tıkla ... O islem 4.4.x dan sonra geçersiz oldu
Birisi510' Alıntı: Anladım. Bir de bu işlem Vold.fsatp dosyasını değiştirerekte oluyor galiba. Genişletmek için tıkla ... O islem 4.4.x dan sonra geçersiz oldu
omerboz54 Üye Rootla kurduğun sistemi nasıl rootsuz yapmayı başardın sorması ayıp sane31' Alıntı: arkadaslar root gidiyor nasıl geri getirebiriz Genişletmek için tıkla ...
Rootla kurduğun sistemi nasıl rootsuz yapmayı başardın sorması ayıp sane31' Alıntı: arkadaslar root gidiyor nasıl geri getirebiriz Genişletmek için tıkla ...
Birisi510 Üye sane31' Alıntı: arkadaslar root gidiyor nasıl geri getirebiriz Genişletmek için tıkla ... Belki tekrar root atarsan düzelebilir.
sane31' Alıntı: arkadaslar root gidiyor nasıl geri getirebiriz Genişletmek için tıkla ... Belki tekrar root atarsan düzelebilir.
omerboz54 Üye Birisi510' Alıntı: Belki tekrar root atarsan düzelebilir. Genişletmek için tıkla ... Rom zatem root olmadan kurulamaz rootu kaldırmak baya zahmet ister öyle kolayca kalkmaz o bi yanlışlık yapıyodur romu yeniden kurmalı
Birisi510' Alıntı: Belki tekrar root atarsan düzelebilir. Genişletmek için tıkla ... Rom zatem root olmadan kurulamaz rootu kaldırmak baya zahmet ister öyle kolayca kalkmaz o bi yanlışlık yapıyodur romu yeniden kurmalı
Birisi510 Üye vaterfa' Alıntı: @Birisi510 ozet gecicek olursak taktigimiz hafixa kartini telefonun dahili hafiza karti olarak gosterme islemi Genişletmek için tıkla ... Peki nasıl yapılıyor?
vaterfa' Alıntı: @Birisi510 ozet gecicek olursak taktigimiz hafixa kartini telefonun dahili hafiza karti olarak gosterme islemi Genişletmek için tıkla ... Peki nasıl yapılıyor?