Cyanogenmod yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod yardım lütfen
TWRP den Cyanogen Mod yukliycem telefon sifirlanir mi ? Ve gapps i herhangi biryerden indirsem olur mu ? Acil cevap lutfen....
Ve cyanogenmod indirme sitesinde "cyanogenmod build" ve "cyanogen recovery" adli iki tane indirme dosyasi var bunlar nedir indiriyimmi wipe yapiyimmi ?

cubeyr

cubeyr

Üye
TWRP den Cyanogen Mod yukliycem telefon sifirlanir mi ? Ve gapps i herhangi biryerden indirsem olur mu ? Acil cevap lutfen....
Ve cyanogenmod indirme sitesinde "cyanogenmod build" ve "cyanogen recovery" adli iki tane indirme dosyasi var bunlar nedir indiriyimmi wipe yapiyimmi ?
CyanogenMod yüklersin telefon sifirlanir yedek almalısınız Twrp den. Gapps yüklerken hangi android sürümü için indirdiğiniz önemli

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
    Konu Sahibi
Nasil yedek alirim ??

cubeyr

cubeyr

Üye
Nasil yedek alirim ??
Twrp de back up var oradan yedek alın
Build olması gerek ancak emin değilim

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim
Twrp de backup alacak kadar hafizam yok almasam olur mu
Daha sonra lg g3 rom yuklerim olmaz mi
CyanogenMod yüklersin telefon sifirlanir yedek almalısınız Twrp den. Gapps yüklerken hangi android sürümü için indirdiğiniz önemli
Benim android sürümüm 5.0 , indirdigim gapps 5.0.1 için , bir sorun olur mu

zencibitc

zencibitc

Üye
buildden indirme yapın recovery ile işiniz yok evet verileriniz silinir rehber müzik video vs vs gibi şeyleri hafıza kartına atmanız yeterli

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
    Konu Sahibi
Kurdum suan cm nigthly yuklu sadece hizli sarj oluyo hizli sarji bitiyo o da sanirim nightly surumune bagli... Bidahada hic stabil yukleyemem valla
Ve root gitmis heralde root checkerla kontrol ettim de

cubeyr

cubeyr

Üye
Kurdum suan cm nigthly yuklu sadece hizli sarj oluyo hizli sarji bitiyo o da sanirim nightly surumune bagli... Bidahada hic stabil yukleyemem valla
Ve root gitmis heralde root checkerla kontrol ettim de
Geliştirici seçeneklerinde root yetkisini açabiliyor olmanız gerek

zencibitc

zencibitc

Üye
derleme numarasına 7 kere basın geliştirici seçenekleri açılır ayarlar menüsünde. ordan root erişimini sadece uygulamalar seçeneğini işaretlerseniz problem olmaz bende cm nightly kullanıyorum %90 aynı ayarlar mevcut sorun olursa sorabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: KaptanSaMSuN
KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekkur ederim bakcam

zencibitc

zencibitc

Üye
Rica ederim

Üst Alt