Cyanogenmod 7.1 den Orijinal (2.3.3) Rom a Dönme (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod 7.1 den Orijinal (2.3.3) Rom a Dönme (Yardım)
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bazı sebeplerden dolayı Cyanogenmod dan orijinal 2.3.3 romuna dönmek istiyorum yardım edebilecek var mı?

Birde benim telefonumda şuanda cyanogenmod yüklü doğal olarak garantiden çıktı.Orijinal roma dönünce tekrar garantiye girecek mi?

Evet yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
orjinal romsa döner internette birsürü prjinal rom var ben sadece yazıyorum çünkü daha hiç rom yüklemedim

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
Bana nasıl yükleneceği lazım :S

Frksylyc

Üye
hotfile.com/dl/130667828/158868e/S5830XWKPW_S5830OXXKPC_S5830XWKP7.rar.html en son surum bu arkadsasim

----------Eklendi @ 13:39:42 ---------- Yazıldı @ 13:34:32 ----------

indirsikten sonra nasil yukliyecegini biliyorsundur zaten. suan yuklu olani nasil yuklediysen buyuk ihtimal oyle.veya bilmiyosan nasil yuklendigini sitede veya googlede arastir galaxy ace rom yukleme diye sonrada anlatilanlari uygula.

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
hotfile.com/dl/130667828/158868e/S5830XWKPW_S5830OXXKPC_S5830XWKP7.rar.html en son surum bu arkadsasim

----------Eklendi @ 13:39:42 ---------- Yazıldı @ 13:34:32 ----------

indirsikten sonra nasil yukliyecegini biliyorsundur zaten. suan yuklu olani nasil yuklediysen buyuk ihtimal oyle.veya bilmiyosan nasil yuklendigini sitede veya googlede arastir galaxy ace rom yukleme diye sonrada anlatilanlari uygula.
Hocam bu nedir şimdi froyo mu bu :S

----------Eklendi @ 15:54:05 ---------- Yazıldı @ 15:53:13 ----------

Hocam bana orijinal 2.2.1 froyo rom lazım daha sonra kiesten 2.3.3 e güncelleştirmem lazım ;)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
abi yükle güncellersin sonra kiesten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt