Uygulama Cyanogenmod 11 Hata Acil

Sponsorlu Bağlantılar

hasan0338

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod 11 Hata Acil
Arkadaşlar 5 dakika önce cyanogenmod'un en son romunu yükledim android 4.4.2 fakat romu yüklediğimde Google Play Market yoktu internetten apk'sini yükledim bu sefer uygulamadan atıyor ve yüklediğim Google play market apk'si menüde gözükmüyor.Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.Hadi beyler acil UP

1996yb

Üye
Bu

Hangi sürümü kullanıyorsan türkiye resmi sürüm atman gerek veya fabrika ayarı atmalısın.

avast

avast

Üye
Gappsi apk olarak degilde zip olarak kur

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Android 4.4.2 gapss yazıp indir, aynı rom yüklediğin gibi flashla.

Son düzenleme:
djcancox

djcancox

Üye
Arkadaşlar 5 dakika önce cyanogenmod'un en son romunu yükledim android 4.4.2 fakat romu yüklediğimde Google Play Market yoktu internetten apk'sini yükledim bu sefer uygulamadan atıyor ve yüklediğim Google play market apk'si menüde gözükmüyor.Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.Hadi beyler acil UP

4.4.2 gaps burdaki linkten indir sonra zip dosyasını olduğu gibi flahş la telefona kardeşim

tagizmir

Üye
update extended card seçeneğinden kartına yüklemiş olduğun zip formatında gaps (google play aps) uygulamasını boot ekranında başta söylediğim gibi harici karttan update yapacaksın! detaylı bilgi istiyorsan yaz!

Invoke

Invoke

Üye

Sadece apk'yi kurarsan atar uygulamadan. Gapps'ı(romuna uygun sürümü) indirip, cwmden flashlayacaksın.