Cyanogemod 7 yardım acil!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogemod 7 yardım acil!
Wildfire s cyanogemod 7 rom kulanıyorum
16 GB hafıza kartımın 1 gb yada 500 mb ını dahili hafıza yapmak
İstiyorum ama yapamadım link2sd ile 480 mb sdcard 2
Yi gördüm ama a2sd yi açınca ext alanı yok diyor.
Yardım lütfen!

guero38

guero38

Üye
gparted yazılımını incele benim eski telefon desireydi 1 gb ext3 te alan yarattım formatlara dikkat et.daha ayrıntılı anlatırdım ama şuan işlerim var

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
ex3 ex4 oluşturuyorum ama a2sd açılmıyor.Bende oluşturduğum 500 m ile dahili hafızayı birleştiremiyorum

cemdroid

cemdroid

Üye
KELGER eğer yanlış anlamadımsa sen sd kartın bir kısmını telefon hafızası olarak göstermek suretiyle birleştirmeye çalışıyorsun. buysa yapmaya çalıştığın bunu data2sd ile yapıcaksın. olayda şu şekilde CM 7 yi kurduktan hemen sonra zip dosyasınıda kurucaksın tabi öncelikle sd kartı hazırlaman lazım. sd kartıda şu şekilde biçimlendiriceksin: misal veriyorum 4 GB hafıza kartı varsa 2.5 GB FAT32 1 GB Ext3 512MB Linux Swap.

guero38

guero38

Üye
dahili hafıza birleşmez zaten ben desirede yaptığımda uygulamardaki depolamada bile görükmüyodu ama yüklediklerim ext3 e yüklenir görünmesede vardır nerden biliyosun de o sıralar titanum backup diye bi proğram yükledim girince prorama baktım ki 1 gb ext hafıza gördüm ve hatta bi kısmı dolu çünkü bayağı uygulama yüklemiştm normalde bikaç uygulamadan sonra yetersiz disk uyarısı verirdi ama uyarıyı vermeden direk ext3 e kurulordu bende.ama sattım desiremi androidi sevemedim şuan iphone kullanıyorum dahili hafıza 16gb bana yetiyo.

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
KELGER eğer yanlış anlamadımsa sen sd kartın bir kısmını telefon hafızası olarak göstermek suretiyle birleştirmeye çalışıyorsun. buysa yapmaya çalıştığın bunu data2sd ile yapıcaksın. olayda şu şekilde CM 7 yi kurduktan hemen sonra zip dosyasınıda kurucaksın tabi öncelikle sd kartı hazırlaman lazım. sd kartıda şu şekilde biçimlendiriceksin: misal veriyorum 4 GB hafıza kartı varsa 2.5 GB FAT32 1 GB Ext3 512MB Linux Swap.
eyvallah deniyorum kardeş

Cemdroid saol işe yaradı 500 mb oldu dahili hafızam

cemdroid

cemdroid

Üye
önemli değil KELGER önemli olan yardımcı olabilmek. bu arada şunuda belirteyim bunu ben kullandım ama pek randımanlı gelmedi. sebebide sd kartımın class 4 olması. eğer sd kartınız class 10 değilse pek tavsiye etmiyorum. problem çıkarabiliyor.

Androidist

Üye
önemli değil KELGER önemli olan yardımcı olabilmek. bu arada şunuda belirteyim bunu ben kullandım ama pek randımanlı gelmedi. sebebide sd kartımın class 4 olması. eğer sd kartınız class 10 değilse pek tavsiye etmiyorum. problem çıkarabiliyor.

Cemdroid soyleyecektim de ortalığı karistirmayayim dedim :) bunun yerine darktremor a2sd scripti ile marketten a2sdgui'yi birlikte kullanabilirsin.. en stabil budur denemenizi tavsiye ederim. Kelger cyano kullanıyorsan,

Buradaki kerneli kullan denedim gayet güzel..

Androidist

Üye
...

Androidist

Üye
...

Androidist

Üye

Cemdroid soyleyecektim de ortalığı karistirmayayim dedim :) bunun yerine darktremor a2sd scripti ile marketten a2sdgui'yi birlikte kullanabilirsin.. en atabilir budur denemenizi tavsiye ederim. Kelger cyano kullanıyorsan,

Androidist

Üye

Cemdroid soyleyecektim de ortalığı karistirmayayim dedim :) bunun yerine darktremor a2sd scripti ile marketten a2sdgui'yi birlikte kullanabilirsin.. en atabilir budur denemenizi tavsiye ederim. Kelger cyano kullanıyorsan,

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş bende a2sd scripti dün aramıştım bulamamıştım

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
hayır bulmadım.
dün cemdroid in bir önceki sayfadaki verdiği zip dosyasını kullnınca oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt