CX70 Yardım Edin!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
    Konu Sahibi
CX70 Yardım Edin!!
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Cx70 modelinde güvenlik kodunu 3 kere yanlış girerseniz kod kilitleniyor ve kullanılamaz hale geliyor. Kodu kurtarmanın tek yolu da her telefon için ayrı olan özel bir kod. *#0003*özelkod* girilince telefon kodu kurtarılmış oluyor. İki sene önce bu durum başıma geldiğinde özel kodumu almak için siemens müşteri hizmetlerini aramıştım ve yardımcı olmuşlardı ancak şu sıralar artık siemens in telefonla bir alakası kalmadığı için müşteri hizmetleri servisi de kapanmış durumda. Benim merak ettiğim şey bu özel kodu öğrenmenin başka bir yolu var mıdır? Eğer biri çıkıp derse ki şöle bulursun, o kişiye ölene kadar dua ederim valla :):)

dexterity

Üye
Evet yaa aynı sorun bende de var :( Yardımcı olan biri olursa gerçekten çok iyi olur...

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu yardımcı olan biri arkadaşlar... Ne olur bilen biri varsa anlatsın...

metalim

Üye
arkadaşlar aynı sorun banada olmuştu bi telefoncuya gidip 10 milyona versiyon yüklettim tele ilk geldiği gün gibi oldu bida güvenlik kodu koymadım :D:D test poist adı verdiği bi cihazla versiyon yüklenio bilginize :D:D

ultradahha

ultradahha

Üye
aynı sorun benim cx70 de de var

darknss

darknss

Üye
Konu eski ama geçen gün bende eski cx70 telefonumu ikinci hattım için denedim aynı sorunu verdi...
Biraz uğraşınca düzeliyor eski bir model olduğu için anlatımını bulmak çok zor yardıma ihtiyacı olanlar hala vardır diye anlatayım
Papuautils 1.7 ve px65v4 yi kullanarak buldum papuautils i açın ve içinde sim kart yokken sim modunu seçin...
Telefon açılır ama rusça bir menü ile papuayı kapatın telefonun kablosunu çekip takın ve Mpm den ilk olarak px65v4 klasörünü telefonun data/ java/ jam/ aplications klasörünün
içine atıyoruz ve telefondan uygulamayı çalıştırıyoruz.

yerel bağlantı (com0) oturum için deyip tamam diyoruz, erişime izin verilsinmi evet diyoruz.
yaklaşık olarak 15-20 dakika beliyoruz.
işlem tamamlandığında bize hash ve esn kodlarını verecek

burdan sonrası kodları papua utilse yazıp diğer kodları hesaplatıyoruz ve unlock diyoruz ve kırılıyor kilit bu kadar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt