CX70 im sık sık kapanıyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
    Konu Sahibi
CX70 im sık sık kapanıyor :(
Arkadaşlar kullanmakta olduğum CX70 sürekli kendi kendine kapanıyor. Kapanma şekli de çok ilginç. Önce ekranın ışığı sönüyor ama ekran aynı kalıyor. Sonra da yavaş yavaş ekran siliniyor. Bataryanın bir parçası kırktı ve ben ona bağlıyordum durumu ama bugün yeni batarya alıp taktım ve sorun devam ediyor. Yardımcı olabilecek bir varsa şimdiden teşekkürler...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Arkadaşım üzülerek söylemek istrerim ki benim Zamanındaki cx65 sorunuda buydu.Neyazıkkı kem65 x65 x70 modellerinde cok sık yasanan bir sorun.İşlemciden kaynaklanıyor sanırım.çöpe at diyemem.Zaten parça falanda değiştirmiyorlar işlemcinin olduğu bölgeye Fön makinasına benzer bişiyle lehim yapıyorlar tazeliyorlar daha dogrusu tırnaklarını lehimle.tutarsa bi kaç ay daha böyle gidiyor Belli bir süre sonra yine aynı.ömrü bitmiş olıyor yani.Tamirci büyük olasılıkla bataryan ölü diyecektir yada yeniden yazılım flash v.b gibisinden bir sürü şey.Ama sakın batarya falan alim deme sorun yine aynı olur.hep merak etmişimdir acaba neden bu modeller böyle bir sorun cıkartıyor? tamirciye bir götür yinede şansını bir denen derim

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
    Konu Sahibi
Saol yaa... Superfone a dönmek zorunda kaldım yine :bilmem:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Yardımcı olabilseydim keşke ama ne yapalım.Yinede siemens kullanmayı çok istiyorum.Nokia aldım oyle çok pişmanım ki.Birtelefonun ram İ 5 mb oda sık sık doluyor bundan daha kötü olmas bir telefon.Param olsa hala siemens alırdım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ARka Pilden Kaynaklanıyordur Bence.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Arka pil ile alakasının olacağını sanmıyorum.İşlemci göçüyor(yada ben öyle biliyorum daha doğrusu tahmin ediyorum) ısı verip yeniden tırnaklarına lehim yapıyorlar.Buda belli bir süre makinayı kurtarıyo.İki defa başıma geldi siemenste bir defa yaptırdım 5 ay gibi kullandım.İkinci yaptırmamada 1 hafta kullanabildim.Çevremde bir zamAnlar x65 le X70 ler m65 ler cirit atıyordu:D.Genelinin ömrü böyle son buldu.Hazır konuyu yakalamışken bilen arkadaşlardan nedenini öğrenmek iyi olurdu:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt