Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cwm>trwp
Sponsorlu Bağlantılar
sametkose
Üye
Konu Sahibi
cwm>trwp
Xperia u telefonumu 2.3.7 den 4.1.2 ye cwm ile yükselttim. Cwm ile önce backup yaptım ve 4.1.2 yi yükledim. Herşey tamam normal ama 4.1.2 de cwm yerine twrp memü geldiği için önceki backup ı görmüyor ne yapabilirim
Xperia u telefonumu 2.3.7 den 4.1.2 ye cwm ile yükselttim. Cwm ile önce backup yaptım ve 4.1.2 yi yükledim. Herşey tamam normal ama 4.1.2 de cwm yerine twrp memü geldiği için önceki backup ı görmüyor ne yapabilirim
Cwm ile gelen kernel kullanabilirsin.
Zaten ikisi farklı android sürümü..o yedek şuan işine yaramaz.Eğer önemli bir uygulama ve veri varsa marketten nandroid managerı yükle.Onla sms lerini uygulamalarını verilerini geri getirebilirsin.