CWM Recovery Nedir | Nasıl Yüklenir | Nasıl Kullanılır?

murro_16

Üye
philz touch 6 menü işlevleri de aynımıdır bu anlattıklarınızla ?

Rancho

Üye
s4 zoom için cwm bulamadım yardımcı olabilir misiniz ?

sefo1

Üye
S3 mini cwm root zip

çok sağolun bilgi için bana yardım ede blilirseniz sevinirim bende philipsh xenium w626 var android2.2.3 cyanogen rom 7.2 i yüklemek istiyorum ama dediğiniz gibi >>toggle signature verification (imza kontrolünü açıp kapatır. açık konumda iken imzalanmamış çoğu custom rom yüklenemez.)bende normal android system recovery 3e yüklü olduğundan *signature verification failed* yazıyor cwm recoveride bu surunu/imza doğrulamaı devre dışı bırakmak oluyor ama cwm i nasil kura bilirim telefona mümkünse bilgisayarsız telefon rootlu:

sefo1

Üye
Rashr programını play storeden indir orda var

rashr prosunu indirdim arkadaşım cwm yükledim ve burda kala kaldım o kadr yazdım burdan cevap veren olmadı. sorum şu bundan sonraki adımlar neler. telefonum s3 mini GT- I8190 sürüm 4.1.2 stabil felan diyorlar böyle birşey yüklemek istiyorum yardımcı olacak bi Allahın kulu yokmu

rozerr

Üye
Hocam elimde g130 e samsung mevcut cihaz root yemiyor bu yöntem sizce ? Uygunmudur

yağcı

Üye
selam arkadaslar benım bı sorunum var yardımcı olurmusunuz note 2 telefonumun recoverysı acılmıyor

mymoon63

Üye
cwm nin bi üst sürümünü nasıl yükleriz.cwm 6.0.4 yüklü 6.0.5 i nasıl yükleriz..birde tek tıkla wipe data wipe cache yapmadan clear to install new room diye seçenek var.kendi otamatik resetleyip romu yüklüyor.cwm nin bu sürümü varmı.

Son düzenleme:
Hocam benim telefonum Samsung Galaxy Win I1852 telefonuma rom kurmak icin rootladim cwm yi yukluyorum fakat ses acma home ve power tusuna basinca samsun yazisi ve sari unlem cikiyor sorun ne olabilir?