Cwm güncelleyemiyorum

en-sel

Üye
    Konu Sahibi
Cwm güncelleyemiyorum
Arkadaşlar benim cwm sürümüm 6.0.1.1 ama ben bunu 6.0.4.5 e güncellemek istiyorum ama olmuyor odinle deniyorum sorun yok ancak cihaz recovery modda açtığım zaman siyah ekranda kalıyo ve açılmiyo hiç ancak 6.0.1.1 i tekrar kuruyorum öyle açılıyo. Nerde hata yapıyorum dosyalar da mı hata var bilemedim en kolay sekilde anlatabilecek olan arkadaşlardan yardım bekliyorum... Teşekkürler

onwake

Üye

Bu linkten indir zip'i . eski cwm'n de kur . olur heralde olmazsa baska bir dosya atacagm kendm yükledm simdi bulamıyorm

en-sel

Üye
    Konu Sahibi

Bu linkten indir zip'i . eski cwm'n de kur . olur heralde olmazsa baska bir dosya atacagm kendm yükledm simdi bulamıyorm
Tamam denicem en kısa zamanda

en-sel

Üye
    Konu Sahibi

Dostum tamam dır kurdum Allah razı olsun senden 3 gündür uğraşıyordum şıp diye oluverdi şimdi çok teşekkürler

atacannn

Üye
Arkadasım aynı sorun bende de var onwake'in verdiği dosyayı flashladım hallolmadı bu seferde samsung yazısı yazıyor kalıyor öyle..

en-sel

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım aynı sorun bende de var onwake'in verdiği dosyayı flashladım hallolmadı bu seferde samsung yazısı yazıyor kalıyor öyle..
Dostum ben çözdüm odin v4.44 ü ve opps dosyasını birde cwm6.0.4.4 md5tar. dosyasını indir odinle kur ben öyle kurdum

atacannn

Üye
tamam kardeş birde öyle deneyim