cwm 6.0.4.5 yukledim telefon acılmıyor YARDIMMM

Sponsorlu Bağlantılar

robben

Üye
    Konu Sahibi
cwm 6.0.4.5 yukledim telefon acılmıyor YARDIMMM
bugun CWM 6.0.1.9 u cwm 6.0.4.5 guncelledim system rebot yaptım tel acılmadı sarj taksam bile sarj almıyor acılmıyor galiba bi yerleri yandı
yapabilecegim bir sey varmı yoksa ufaklıgın eline verip oyuncakmı olsuntelefon acılmadan bilgisayara tanıtabilecegim bi yol varmıcevap yok o zaman cwm 6.0.4.5 yuklemeyin telefon kaldırmıyor samsung wonder

en-sel

en-sel

Üye
Dostum aynısı benim başıma geldi ben çözdüm download moduna alıp odine bağla tekrar cwm 6.0.1.9 u kur olmazsa orjinal romu kur odinle bende de aynısı oldu yaptım hemde defalarca oldu :D

robben

Üye
    Konu Sahibi
telefon hiç acılmıyor dostum ekran gelmiyor

en-sel

en-sel

Üye
sadece recovery güncellemesinden sonra mı oldu bu

robben

Üye
    Konu Sahibi
ewet dostum guncelledim telefon bir daha acılmadı

en-sel

en-sel

Üye
Hmm bende de recovery güncelledikten sonra açılıyodu fakat samsung ekranında kalıyordu recovery modda açtığım zaman da siyah ekranda kalıyordu... Şarjın falan az mıydı batarya boş olabilirmi

robben

Üye
    Konu Sahibi
hayır harici de sarj yaptım gene hiç acılma yok ya anakart yandı yada birck gibi bişey oldu

en-sel

en-sel

Üye
evet olabilir forumlara bakman lazım çözümü vardır ya da ara ara denicen dovnload modu bi şekilde açılsa hallolur zaten :)

robben

Üye
    Konu Sahibi
deniyorum da yok dostum yardımın için eywalahhh

en-sel

en-sel

Üye
;)

robben

Üye
    Konu Sahibi
jtag yapılınca kurtulma riski varmıs onu yamayı deneyecez

burak_102

burak_102

Üye
Hard brick olmuş jtag şart. Telefonun arkasındaki kağıdın bir kısmı sökülerek anakarta ulaşarak yapılan bir işlem. Muhtelemen kurtulur ama garantisi varsa garantiye ver ve güncelleme yaparken oldu de cwm den roottan romdan bahsetme. Geçmiş olsun.

-Emre

-Emre

Üye
Hemen jtaga başvurma. PC'de odini aç orjinal rom kurmak için. Telefondan bataryayi sök usb kabloyu bağla pc ile telefon arasında. Ses kısma ve açma tuşuna birlikte basarken bataryayi yerleştir. Download mod açılır. Tüm risk size aittir. Acilmazsa başka yöntemler deneyin.

• Beğen
Tepkiler: enenengin
burak_102

burak_102

Üye
Telefon download moda giriyorsa jtag e gerek yok ama anladığım kadarıyla şarja takınca bile bataryayı göstermiyor yani hiç ekran gelmiyor. Daha önceden başıma geldi jtag haricinde imkansız ama garantiden çıkar bu yüzden önce servise götürün

atacannn

atacannn

Üye
Arkadaşım aynı sorun benim basımada geldi odinle orjinal rom yada eski cwm yükle sorun hallolacaktır..

robben

Üye
    Konu Sahibi
JTAG YAPILDI SORUN COZULDU

Üst Alt