Cute Tehk by Sevimlibrad

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Cute Tehk by Sevimlibrad
Cute Tehk by Sevimlibrad

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yutkun ve 'Şeref'

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: najanaja
AHMED...

AHMED...

Üye
sevimli yaptıysa tereddütsüz indir dede emeğinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: sevimlibrad ve najanaja

esatgelmedi

Üye
eyvallah

• Beğen
TeAmo42

TeAmo42

Üye
teşekkürler

• Beğen
sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
sevimli yaptıysa tereddütsüz indir dede emeğinize sağlık

onore ettin beni :D evet ne yaparsam titiz yaparım bu belle ilk temam test edecek belle telefon yoktu ama yabancı forumlarda gördüm hiçç sorun yok ...be belle temaların arkası gelecek s3 sistemle yapılınca özel yerler siyah kalıyor orjinal o nedenle belle sistem plugins ile yapmak daha iyi..tabiki s3 temalarda belle telefonlara olur..sistem aynı (yani diğer belle black temam için söyledim bu s3 temadır)

AHMED...

AHMED...

Üye
sevimli dostum çok fazla anlamam bu işlerden ama telefonda görselliğe çok önem veririm yani tema bir kullanıcı olarakda benim zevkim ikon desteği ve klavye görselliği tam olması bu da senin bir çok teman da var emeğine sağlık teşekkürler özellikle klavyede tuşa bastığında değişen renk olursa daha da güZEL oluyor

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
sevimli dostum çok fazla anlamam bu işlerden ama telefonda görselliğe çok önem veririm yani tema bir kullanıcı olarakda benim zevkim ikon desteği ve klavye görselliği tam olması bu da senin bir çok teman da var emeğine sağlık teşekkürler özellikle klavyede tuşa bastığında değişen renk olursa daha da güZEL oluyor

zevkimiz aynı :) bende çok önem veririm görselliğe özellikle renk uyumu ve ikon desteği bide widget arka planları kısacası tam bi uyum olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt