Çünkü bilirim senin için yaşıyorum ben...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Çünkü bilirim senin için yaşıyorum ben...
Pencere önünde sabahladım bu gece. Dilimde birbirini kovalayan dualar... Yüreğim sıkışıyor... Gökyüzü bana ağlıyor ben yine bana ağlıyorum... Titriyorum soğuktan değil bu kez... Yüzümde tırnak izleri... Ne zaman çizdim bilmiyorum... Saçlarım dökülmüş tutam tutam ne zaman yoldum bilmiyorum... Kırmızı kaplı defterim önümde yine karalamışım bir şeyler... Bu sefer çok anlamsız kalmış kelimeler... Kendimi anlatmışım satırlara da hiç anlamamış... Kollarımda derman yok yine boşlukta kalmış sanırım. En son ne zaman saate baktım unuttum…

Bu gece Rabbim’e yalvardım... Adım adım yaklaş sevdiğime... Al beni götür onun yanına... Ellerini tutayım öpeyim koklayayım yeniden yeniden seveyim… Onu üzmek istemediğimi anlatayım… Sarılayım böyle sımsıkı böyle sımsıcak sevdiğimi özlediğimi fısıldayayım kulağına... Kıvrılayım yanına masum bir kız çocuğu olup omuzunda ağlayayım. Küçük ellerimle onun gözyaşlarını sileyim. Bak yine yüzüm ıslak diğer yanım eksik... Huzur, sen yoksan oda yok. Rabbim beni senden mahrum bırakmasın... Çünkü bilirim ben senin için yaşıyorum senin için bu nefes alışım... :(:(

hercai_murat

hercai_murat

Üye
emegine saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt